Ο Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο της Ίντερ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ως δανεικός στην Άντερλεχτ, αφού και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει απόλυτα για την παραχώρηση του.
Στην συμφωνία των δύο ομάδων συμπεριλαμβάνεται και ρήτρα εξαγοράς ενόψει του επόμενου καλοκαιριού, ενώ η Ίντερ θα έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει ξανά, σε περίπτωση που το θελήσει. Ο 19χρονος επιθετικός αναμενέται σήμερα (27/6) στο Βέλγιο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.
Ο Ιταλός επιθετικός αγωνίστηκε στην Ελβετία και την ομάδα της Βασιλείας την περασμένη σεζόν, πραγματοποιώντας 34 εμφανίσεις, με 7 γκολ και 9 ασίστ.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!