Τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του θυμήθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, καλεσμένος σε εκπομπή του TalkSport.
Μια από τις καλύτερες ήταν και το γκολ, με εκτέλεση φάουλ, που έβαλε, κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, στις 6 Οκτωβρίου 2001, στο "Ολντ Τράφορντ", στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ 2002.
Είκοσι ένα χρόνια μετά, ο Μπέκαμ υποστηρίζει πως, χάρη σε εκείνο το γκολ, οι Άγγλοι τον συγχώρησαν για την κόκκινη κάρτα που είχε δει, στο ματς με την Αργεντινή στο Μουντιάλ 1998, όταν είχε κλωτσήσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Όπως τόνισε ο Μπέκαμ: "Πιστεύω ότι χάρη στο γκολ κόντρα στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μέρος του έθνους με συγχώρησε για όσα έκανα τέσσερα χρόνια πριν. Και νομίζω ότι αυτή ήταν μάλλον η στιγμή. Ναι, ήταν Άγγλοι φίλαθλοι, οπαδοί οποιασδήποτε ομάδας, είτε της Γουέστ Χαμ, της Τότεναμ, της Τσέλσι, της Άρσεναλ, είτε οπαδοί της Λίβερπουλ με συγχώρησαν.
Ήταν τόσο σημαντικό το παιχνίδι για τη χώρα μας και τόσο ιδιαίτερη στιγμή. Αισθάνθηκα πως επιτέλους ήρθε η συγχώρεση μετά από αυτό που είχα κάνει τέσσερα χρόνια νωρίτερα και την αποβολή μου απέναντι στην Αργεντινή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

