Με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο των ημιτελικών προκρίθηκε στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης ο Κρίστιαν Γκολομέεβ. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στην τρίτη θέση στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 21.80 και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό της Παρασκευής.
Ο Γκολομέεβ ανέβηκε μετά τα 20 πρώτα μέτρα της κούρσας και απείλησε μέχρι την τελευταία στιγμή τον πρώτο της κατάταξης, τον Μπέντζαμιν Πρόιντ.
Έκπληξη στην κούρσα αποτελεί ο αποκλεισμός από τον τελικό του «ασημένιου» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Φλορέντ Μανοντού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!