Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Δεν ανέπνεε», λέει η προπονήτρια της αθλήτριας που κατέρρευσε στην πισίνα

Η Φουέντες βούτηξε στο νερό για να σώσει την Άλβαρες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, στον τελικό του ελεύθερου σόλο, η Ανίτα Άλβαρες ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, αλλά, στη συνέχεια, δεν ανέπνεε με αποτέλεσμα να βυθιστεί στον πάτο της πισίνας.

Αμέσως, η προπονήτρια της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης των ΗΠΑ βούτηξε στο νερό και κατάφερε να βγάλει την αθλήτρια στην επιφάνεια.

Μιλώντας στη μαδριλένικη εφημερίδα Marca, η Αντρέα Φουέντες τόνισε: "Φοβηθήκαμε πολύ. Επρεπε να βουτήξω, αφού δεν το έκαναν οι ναυαγοσώστες. Φοβήθηκα, γιατί είδα ότι δεν ανέπνεε, αλλά τώρα είναι καλά".

Η, τέσσερις φορές, Ολυμπιονίκης συνέχισε, λέγοντας πως "είχε νερό στους πνεύμονές της, αλλά μόλις άρχισε να αναπνέει, όλα ήταν καλά. Ενιωσα σαν να πέρασε μια ολόκληρη ώρα. Είπα ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά, φώναξα στους ναυαγοσώστες να μπουν στο νερό, αλλά δεν άκουσαν τι είπα ή δεν κατάλαβαν. Δεν ανέπνεε. Πήγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, σαν να ήταν στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων".

Σύμφωνα με την Φουέντες, η Αλβαρες θα ξεκουραστεί σήμερα (23/6) και ελπίζει να αγωνιστεί την Παρασκευή, στο ομαδικό, μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αυτή είναι η τρίτη συμμετοχή της 25χρονης Αλβαρες σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει χάσει τις αισθήσεις της αρκετές φορές, όπως κατά την διάρκεια των προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ