Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ολοταχώς για μετάλλιο και στο Ελεύθερο Σόλο η Πλατανιώτη

Πέρασε ως 3η στον τελικό 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Εκπληκτική και στον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, το μεσημέρι της Δευτέρας (20/6), η Ευαγγελία Πλατανιώτη, έβαλε πλώρη για ένα ακόμα μετάλλιο, το δεύτερο στη διοργάνωση και στα χρονικά για την Ελλάδα, μετά από αυτό στο Τεχνικό Σόλο.

Η Ευαγγελία εκτέλεσε και πάλι υπέροχα το πρόγραμμά της και βαθμολογήθηκε με το εντυπωσιακό 90,4000 β., που την έφερε στην 3η θέση του προκριματικού ανάμεσα σε 29 αθλήτριες από όλον τον κόσμο και προκρίθηκε πανηγυρικά στον Τελικό που θα γίνει την Τετάρτη (22/6) στις 17:00.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο κατέκτησε η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι με 94,5667 και τη δεύτερη η Ουκρανή Μάρτα Φιεντίνα με 92,6333.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άφησε πάλι πίσω της εκπροσώπους από μεγάλες και παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος, όπως αυτές της Ιταλίας, της Αυστρίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας, του Καναδά κλπ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Δείτε, πάνω, photos από την προσπάθεια της Ευαγγελίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), στις 17:00, η Εθνική μας αγωνίζεται στον τελικό του Κόμπο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ