Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μάλια: Έψαχναν το βιαστή της 34χρονης και τελικά ήταν ο πατέρας της

Η 34χρονη ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να υποδείξει τον δράστη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση βλέπει το «φως» της δημοσιότητας στην Κρήτη, με πρωταγωνιστή έναν 62χρονο Βρετανό τουρίστα ο οποίος φέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη στα Μάλια.

Ειδικότερα, μια 34χρονη τουρίστρια από την Βρετανία φέρεται να πήγε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο ΑΤ Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια, όσο ήταν μεθυσμένη, χωρίς να μπορεί να υποδείξει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον δράστη λόγω μέθης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, για περισσότερα από δυο 24ωρα οι αστυνομικοί της περιοχής εξέτασαν υλικό από τις κάμερες, ερευνώντας παράλληλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Όπως αποδείχθηκε, ο πατέρας της είχε αποπειραθεί να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, την χτύπησε στο πρόσωπο και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, την βίασε σε ερημική παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελικά σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου προσήχθη και στην συνέχεια συνελήφθη ο πατέρας της γυναίκας με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στα Μάλια και ο οποίος φέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πατέρα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αφορούν σε βιασμό, κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και παραβάσεις περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η άτυχη γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και ο Βρετανός αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ