Ευνοϊκή ήταν μια ακόμα απόφαση που σχετίζεται με τον Άρη. Το CAS δεν αποφάνθηκε σχετικά με την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, δίνοντας νέα παράταση μέχρι τις 8/7. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκτά αυτομάτως δικαίωμα μεταγραφών.
Η καταληκτική ημερομηνία που είχε δοθεί την τελευταία φορά, μετά από πολλές παρατάσεις, ήταν για τις 10 Ιουνίου, ωστόσο και πάλι το ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, έδωσε νέα παράταση. Ο Άρης πλέον θα κάνει τις μεταγραφές του κανονικά και θα περιμένει πότε και εάν θα το CAS θα κλείσει το θέμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!