«Αυτός ο βρώμικος μαύρος αξίζει να δεχθεί εκατό μαστιγώματα και να πουληθεί στη Λιβύη»... Η συγκεκριμένη ρατσιστική και γεμάτη μίσος, φράση, του «Karim C», αναρτήθηκε σε έναν ανώνυμο λογαριασμό, στο Twitter, μετά το χαμένο πέναλτι του Κιλιάν Μπαπέ απέναντι στην Ελβετία, στο τελευταίο EURO, που σήμανε και τον αποκλεισμό των «πετεινών» από την συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο νεαρός επιθετικός των «τρικολόρ», κατέθεσε μήνυση και αφού οι αρμόδιες Αρχές, εντόπισαν και ταυτοποίησαν τον δράστη, η υπόθεση οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη. Και το Ποινικό Δικαστήριο των Παρισίων, αποφάσισε -απουσία του Μπαπέ και του θύτη- την εξάμηνη φυλάκιση του 19χρονου δράστη. Η οριστική απόφαση, αναμένεται στις 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L'Equipe».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!