Δεν μπόρεσε να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα Υποδομών U17 η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ. Οι μικροί της Ένωσης παρά την προηγούμενη μεγάλη νίκη τους επί της Κέρκυρας με 5-0 για την έκτη αγωνιστική του Ά Ομίλου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο του Καπανδριτίου.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να σφραγίσουν την κυριαρχία τους με το γκολ του Αλέξανδρου Κοντιμπά. Ενώ είχε την ευκαιρία να αυξήσει την διαφορά τερμάτων από τους Αρκάδες όταν στο 52ο λεπτό ο Κίσσας σημάδεψε το δοκάρι. Έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και ο Αστέρας πίεσε για να μπορέσει να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πράγμα που κατάφερε, όταν ο Σινάμι γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα της Ένωσης και πάνω στην σύγχυση ο αντίπαλος σκόραρε γράφοντας το 1-1 στο 85, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι αλλά πλέον δίνει στόχο στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθεί για να μπορέσει να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.
ΑΕΚ(Παπαδόπουλος): Γκίνης, Σινάμι, Φύλος, Λαζαρίδης, Κίσσας, Σταματάκης, Ναυπλιώτης, Κοντίμπας, Κοζάκης, Κέζος, Ερεκί
Αστέρας Τρίπολης(Γκονζάλβες): Αδαμίδης, Βελισσάρης, Γκίτζιας, Αρώνης, Κλάπης, Κουτρουμάνος, Λυμπέρης, Νικολίτσας, Ντινιωτάκης, Τόγρου, Μάζης
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
