Σόκαρε η Άννα Κορακάκη, "ανεβάζοντας" μήνυμα, στα social media, όπου κατέγραψε, αναλυτικά, τη δράση του εμμονικού θαυμαστή της, αποκαλύπτοντας ότι, εξαιτίας όσων εκείνος έκανε, η ίδια παρουσίασε ψυχοσωματικά προβλήματα.
Μια μέρα μετά την ανάρτησή της, η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε: "Τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια δεχόμουν παρενοχλητική παρακολούθηση και παρενοχλητικές συμπεριφορές από τον στόκερ. Αυτές βασικά με επηρέασαν πάρα πολύ ψυχολογικά. Είχα χάσει τον ύπνο μου. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία".
Σε ερώτηση για το πόσο διάστημα δεχόταν αυτή τη συμπεριφορά, απάντησε: "Τέσσερα με πέντε χρόνια. Παρακολουθήσεις με πολλούς τρόπους. Παρακολουθήσεις, λουλούδια, επισκέψεις. Είχε προσπαθήσει να μπει στο διαμέρισμά μου".
Για το πότε αποφάσισε να κινηθεί νομικά επεσήμανε: "Κινήθηκα νομικά μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του συντρόφου μου"
Τέλος σε ερώτηση για την απόφαση της δικαιοσύνης είπε: "Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω το μικτό ορκωτό της Καβάλας, ωστόσο θεωρώ ότι θα πρέπει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και η ποινή να είναι ακέραιη όπως την ορίζουν τα δικαστήρια, τα πέντε χρόνια δηλαδή να είναι πέντε χρόνια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!