Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-67 του Περιστερίου στην πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα playoffs της Stoiximan Basket League και ο Μίλαν Τόμις μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, υπογραμίζοντας ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη από νεαρούς αθλητές, ενώ παράλληλα φάνηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.
«Το ελληνικό μπάσκετ θέλει νεαρά παιδιά. Κάναμε κάποια λάθη, ελέγχαμε το παιχνίδι για 30 λεπτά. Τα λάθη μας, κάποια ριμπάουντ μας στοίχισα, δεν το έχουμε βρει ακόμα. Παλέψαμε, παίξαμε σκληρά, θα δούμε το επόμενο παιχνίδι».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!