Σε φυλάκιση 18 μηνών καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής Ιμράν Άχμαντ Χαν την Δευτέρα (23/05) από δικαστήριο του Σάουθγουορκ αφού κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός 15χρονου αγοριού, μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου PA Media.
Ο Χαν, ο οποίος ήταν βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος του Μπόρις Τζόνσον, παραιτήθηκε από το αξίωμά του τον περασμένο μήνα, όταν το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την επίθεση εναντίον του εφήβου σε ένα σπίτι το 2008. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.
Ο Χαν εκπροσωπούσε την περιφέρεια του Γουέικφιλντ, στη βόρεια Αγγλία. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου βουλευτή της περιφέρειας είναι προγραμματισμένες για τις 23 Ιουνίου.
Όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα, ο 48χρονος Χαν είπε επίσης ότι «αποσύρεται από τον πολιτικό βίο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!