Εμφατική πρεμιέρα στα ημιτελικά για την Παρτίζαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Μπουντούτσνοστ και επικρατώντας 82-66, χρειάζεται ακόμη μία νίκη για την πρόκριση στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας.
Οι γηπεδούχοι έχτισαν από πρώτο μέρος μία διψήφια διαφορά και τη διατήρησαν μέχρι το τέλος. Το δεύτερο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για τις 15/5 στην Ποντγκόριτσα.
Για τους «ασπρόμαυρους», κορυφαίος ήταν ο ΛεΝτέι με 19 πόντους, με τον Πάντερ να είχε 13π. και τον Λεσόρ άλλους 11π. με 9 ριμπάουντ.
Από τους Μαυροβούνιους, ξεχώρισε ο Σίλι με 16 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 18-15, 41-28, 61-49, 82-66
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
