Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε για ακόμη μια φορά πως έχει όνειρό του να φτιάξει το νέο γήπεδο της ομάδας. Ωστόσο κάποια εμπόδια μπαίνουν στη μέση και ενέπλεξε στα λεγόμενά του τη μαφία, την Καμόρα και την Ντραγκέτα.
«Στην Αγγλία έχουν τα πιο λειτουργικά γήπεδα και νόμους που έθεσαν εκτός τους χούλιγκανς. Εμείς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με τη μαφία, με την Καμόρα και τη Ντράγκετα. Είναι πιο περίπλοκο για εμάς», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Έχω ήδη ένα πρότζεκτ. Το έχουν φτιάξει οι άνθρωποι που έφτιαξαν το Allianz Stadium. Ο δήμαρχος μού είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέμα, περιμένω, γιατί όταν αναλαμβάνεις την πόλη της Νάπολη θες 6-7 μήνες για να καταλάβεις τι συμβαίνει σε αυτή την πόλη. Θα ανακαινίσουμε το Diego Maradona, θα γίνει πολύ όμορφο. Πρέπει όμως να μελετήσουμε και διάφορα παράπλευρα προβλήματα: Οι δρόμοι, τα Μέσα μεταφοράς το βράδυ, πώς θα μείνει ζωντανός ο χώρος επτά μέρες την εβδομάδα. Είναι εύκολο στα λόγια, αλλά θα χρειαστούν πράξεις».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

