Όταν ανεβαίνεις τα σκαλιά και ο Ναός της ΑΕΚ ανοίγεται μπροστά σου δεν μπορείς να μην σταθείς και να παρατηρήσεις με θαυμασμό, συγκίνηση και δέος. Η ΟΠΑΠ Αρένα παίρνει την τελική της μορφή και χωρίς υπερβολή γίνεται ένα από τα ομορφότερα γήπεδα του κόσμου. Πλέον είναι φανερή η προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια αλλά και το γεγονός ότι μιλάμε για την απόλυτη ποδοσφαιρική έδρα. Σε ένα μεγάλο κομμάτι του ο αγωνιστικός χώρος έχει υπερυψωθεί και είναι... τρομακτικό το πόσο κοντά βρίσκεται στην εξέδρα.
Στις κερκίδες ελάχιστα κομμάτια παραμένουν ανολοκλήρωτα. Ήδη μάλιστα έχουν μπει οι σιδερένιες βάσεις για τα δημοσιογραφικά. Η τοποθέτηση του φωτισμού προχωρά με γοργούς ρυθμούς και έχει τοποθετηθεί το σιδερένιο πλαίσιο για το μάτριξ. Εσωτερικά στο καφέ που θα βρίσκεται στα επίσημα έχουν ήδη έρθει κάποια έπιπλα ενώ σχεδόν έτοιμες είναι οι σουίτες και οι τουαλέτες. Σε κάποιες εσωτερικές σκάλες έχουν τοποθετηθεί ήδη μάρμαρα ενώ μας εξέπληξε ότι δούλευαν κανονικά κάποιες από τις κυλιόμενες. Οι εργασίες προχωρούν και στο Μουσείο και εντυπωσιάζει η είσοδος στο εκκλησάκι του Οσίου Λουκά.
Η Αγια Σοφιά/ΟΠΑΠ Αρένα θα είναι ένα μοναδικό γήπεδο που δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλο στον πλανήτη. Ένα γήπεδο που θα λέει την ιστορία της ΑΕΚ και θα εκφράζει τη διαφορετικότητα του συλλόγου. Παράλληλα θα αποτελεί μια έδρα-φόβητρο για κάθε αντίπαλο. Η ακουστική είναι συγκλονιστική και η εγγύτητα των κερκίδων στον αγωνιστικό χώρο θα δημιουργεί μια καυτή ατμόσφαιρα για όποιον αγωνίζεται. Αλλά ας μιλήσουν οι εικόνες και το μικρό βίντεο που φτιάξαμε από τη σέντρα του Ναού μας.
Ηλίας Τομαράς, Μαρία Τουρλή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μεγαλείο,συγκίνηση,και πολλά καρδιολογικά προβλήματα θα ζήσουμε σε λίγους μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα τελευταια τα ζουμε εδω και 4 ετη
Τόσα χρόνια αεκ με γήπεδο τώρα γήπεδο χωρίς αεκ ακόμα και με τα Γιάννενα πλέον είναι ντέρμπι για εμάς
Τα Γιάννενα με κεφαλαίο, την ΑΕΚ με μικρά..... Μάλιστα.
Στις σουίτες μπροστά έχει καθίσματα για επισήμους και καλά ..αν αυτοί σηκώνονται σε κάθε φάση πως θα βλέπουν οι άλλοι από μέσα ..
εκτός αν η φώτο ξεγελάει .
Τα καθισματα μπροστα απο τις σουιτες ειναι των κατοχων των σουιτων ρε φιλε! Τι νομιζες, οτι αυτοι που νοικιαζουν τις σουιτες και δινουν ενα σκασμο λεφτα τα δινουν για να βλεπουν τα παιχνιδια ορθιοι πισω απο τις τζαμαριες;
Δηλ τα δίνουν για να τα βλέπουν όρθιοι έξω από τις σουίτες ...
μας κατατόπισες τώρα ..χαχαχα
Ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στον Πρόεδρο!
Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι ότι θα έχουμε γήπεδο χωρίς δυνατή ομάδα..
Τόσα χρόνια αεκ με γήπεδο τώρα γήπεδο χωρίς αεκ ακόμα και με τα Γιάννενα πλέον είναι ντέρμπι για εμάς
Φανταστικη η γηπεδαρα μας! Αυτο το παρκινγκ που φαινεται στην μακετα θα γινει? γιατι νομιζω εκει εχει κατι κτηρια τωρα.
@Patron10 ο χωρος αυτος ειναι δημοσιος και πλεον η προσβαση σε αυτον ειναι απο την πλατεια-πεζοδρομο που εγινε εκει.Οποτε αφου εγινε πεζοδρομος εξω απο το γηπεδο αποκλειεται να δοθει προσβαση στα αυτοκινητα για να γινει παρκινγκ.Γενικα ολος ο χωρος εκει γυρω απο το γηπεδο ειναι πεζοδρομος και τα μονα αυτοκινητα που θα πηγαινουν ειναι ασθενοφορα και της Πυροσβεστικης αν χρειαστει.Παρκινγκ θα υπαρχει 180 θεσεις εσωτερικα για τη λειτουργια του γηπεδου απο τους επισημους και στο Ιωνικο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κεντρο διπλα απο τον ηλεκτρικο στον Περισσο.Ακριβως το χωρο και την προσβαση σε αυτον μπορεις να την δεις σε αυτο το βιντεο https://youtu.be/lbU_PFZlqf0?t=375 (απο το 6:15 και μετα)
Κάποια στιγμή...
Το εκκλησακι ειναι η Αγια Σοφια και ειναι αφιερωμενο στον Λουκα Μπαρλο.
Το " ΘΕΑΤΡΟ" του Αθλητικού και Πολιτιστικού ιδεώδους.
Η πρεμιέρα της Αγιά Σοφιάς , θα μείνει στην παγκόσμια αθλητική ειδησεογραφική ιστορία !!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ !!
Γιατι πολύ απλά αυτό δεν ειναι ενα οποιοδήποτε , ή ενα ακόμα γήπεδο .
Θέλω νά κάνω μία ερώτηση όποιος ξέρει να απαντήσει παρακαλώ,ξέρουμε άν το γήπεδο έχει δυνατότητα αύξηση χωρητικότητας?Δηλαδή κάποιας μελλοντικής ανακαίνισης όπου θα μεγαλώσει η χωρητικότητα.Όποιος ξέρει να απαντήσει παρακαλώ.
Γίνεται αν αλλάξει το επιτρεπόμενο ύψος. Ελέω Βασιλόπουλου χαμήλωσε το γήπεδο και χάσαμε περίπου 3,000. Θα ήτανε άνετα 35,000.
@ThunderBird μαλλον ηθελες να γραψεις "θα γινοταν μεγαλυτερη χωρητικοτητα αν ηταν μεγαλυτερο το υψος"!!!Γιατι τωρα χτιστηκε και δεν μπορει ουτε πιο ψηλο να γινει ουτε να προστεθουν εξεδρες απο πανω!!Οποτε ισχυει αυτο που αναφερει ο φιλος OriginalAetos οτι πλεον σε αυτο το γηπεδο δεν μπορει να αυξηθει περαιτερω η χωρητικοτητα
Ρε φιλε σε παρακαλω μια ερωτηση αν ξερεις , γιατι δεν εγινε συρομενη οροφη να κλεινει το γηπεδο διοτι αγχωνομαι μη μου σβηνει ο αναπτηρας ο μπικ απο τον αερα.
Ο ανδριοπουλος είχε πει ότι αν χρειάζεται μεγαλύτερη χωρητικότητα η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει άλλη έκταση στο μελλον. Κρίμα αλλά τόσο γινόταν νέα φιλαδελφεια. Δεν ξέρω αν αλλάξουν τα μέγιστα επιτρεπτά ύψη της περιοχής αν θα μπορούσε.
ανατριχίλα...ειδικά με το σύνθημα στο βίντεο!!!