Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ασημένιο μετάλλιο οι Φραγκάκη-Γιαλαμά στο Τεχνικό Ντουέτο

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησαν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι την παρουσία τους στο OPEN de France


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι την παρουσία τους στο OPEN de France, που γίνεται στο Παρίσι, στο πλαίσιο των World Series Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της FINA (ο τελικός των οποίων, θυμίζουμε, θα γίνει στην Αθήνα), το πρωί της Παρασκευής (1/4).

Συγκεκριμένα, οι Ελένη Φραγκάκη / Κρυσταλλένια Γιαλαμά (αναπλ. Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου. Οι Ελληνίδες έκαναν μια πολύ καλή εκτέλεση του προγράμματός τους και βαθμολογήθηκαν με 82,7753 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζελαρντόν / Λουνέλ από τη Γαλλία με 83,7000 β., ενώ το χάλκινο πήραν οι Μπουρίτσκι / Νασεέ από το Ισραήλ με 82,4852 β.

Οι Φραγκάκη / Γιαλαμά θα αγωνιστούν το απόγευμα (18:15 ώρα Ελλάδας) και στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου.

Μαζί με τις τρεις αθλήτριές μας στο Παρίσι είναι η ομοσπονδιακή τεχνικός Βιβή Λιθαδιώτη, η διεθνής κριτής Ελένη Κουγιά και η ειδική γραμματέας του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος του αθλήματος Δέσποινα Καράμπελα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ