Η πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα, Τζιοβάνα Κεϊρόζ καταγγέλλει πως μέσα στον έναν χρόνο που αγωνίστηκε στους «μπλαουγκράνα», δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα η Βραζιλιάνα αθλήτρια, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ομάδας Χοάν Λαπόρτα, όπου έγραφε αναλυτικά:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Παρά όλα όσα έχω υποφέρει, σήμερα νιώθω ικανή να καταγγείλω την απρεπή συμπεριφορά που έλαβα στην FC Barcelona Femeni.
Η κουλτούρα της παρενόχλησης και της σεξιστικής βίας κατά των γυναικών δεν είναι ανεκτή. Η καταγγελία, με όλες τις λεπτομέρειες και στοιχεία, έχει ήδη κατατεθεί στο Δ.Σ. Οι υπεύθυνοι για το γεγονός έχουν ταυτοποιηθεί. Ήρθα στον σύλλογο όταν ήμουν 17 ετών, τον Ιούλιο του 2020. Με υποδέχτηκαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο. Το κίνητρό μου ήταν μεγάλο και είχα έντονη επιθυμία να μάθω. Ήταν μεγάλη δυναμική μέχρι να κληθώ από την Εθνική Βραζιλίας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

