Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Υπέροχα νέα για τον Κώστα Νεστορίδη: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Κώστας Νεστορίδης θα βγει από το νοσοκομείο το αργότερο έως αύριο, όπως ενημέρωσε και ο γιος του

Νικητής για ακόμη μια φορά ο Κώστας Νεστορίδης. Ο θρύλος της ΑΕΚ φαίνεται πως ξεπέρασε τον κοροναϊό από τον οποίο νοσούσε και όπως ενημέρωσε και ο γιος του, Γιώργος, το αργότερο ως αύριο θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο γιος του Κώστα Νεστορίδη, σε ανάρτησή του σημειώνει «Καλή εβδομάδα με υγεία!!! Από την ενημέρωση πού έχω σήμερα το αργότερο αύριο βγαίνει ό Πατέρας μου από το νοσοκομείο !!!

Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλους εσάς για το ενδιαφέρον σας καθώς επίσης την Άνθη Παπακώστα πού από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας…Τούς γιατρούς και τούς νοσηλευτές τού νοσοκομείου Σωτηρία!!!».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ