Με βαριά «καμπάνα» κινδυνεύουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έριξαν αντικείμενα στον Ντιέγκο Σιμεόνε κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο του«Όλντ Τράφορντ» μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League. Βέβαια, την τιμωρία από την UEFA δεν φαίνεται να αποφεύγουν ούτε οι «κόκκινοι διάβολοι».
Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του το «Sky Sports», ερευνώνται οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και μόλις βρεθούν οι δράστες αναμένονται να τους επιβληθούν βαρύτατες ποινές, ακόμα και τριετή απαγόρευση εισόδου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

