Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για "αδιανόητη" απόφαση του VAR να κατακυρώσει το πρώτο γκολ της Ρεάλ και να μη δοθεί φάουλ στον Ντοναρούμα.
«Είναι δύσκολο όταν δέχεσαι τα γκολ έτσι όπως τα δεχθήκαμε. Το VAR ουσιαστικά μέτρησε το πρώτο γκολ. Είναι απίστευτο. Είναι αδιανόητο να το αποδεχθείς γιατί ήταν ξεκάθαρο φάουλ. Δεν παραπονιέμαι, αλλά γενικά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Είναι απογοητευτικό γιατί η εικόνα του αγώνα άλλαξε από αυτή τη διαιτητική απόφαση. Με αυτή την απόφαση, η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε στην ανατροπή», ανέφερε ο Ποτσετίνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!