Η προοπτική κατάκτησης του Europa League προκαλεί ενθουσιασμό στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα είναι συνηθισμένη να μετέχει και να πρωταγωνιστεί στο Champions League. Αυτό διαβεβαίωσε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (10/3) πρώτης αναμέτρησης των «μπλαουγκράνα» με τη Γαλατάσαραϊ, για τους «16» της διοργάνωσης.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι, θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους και τώρα είμαστε στο Europa League, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Απολαμβάνουμε το μομέντουμ και παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Κερδίσαμε αγώνες στους οποίους κυριαρχήσαμε και αυτό μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε το μομέντουμ», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

