Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που, στο πλαίσιο αγώνων το βράδυ της Πέμπτης, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στην Ουκρανία.
Παράδειγμα μερικοί φίλοι της Νάπολι που ήθελαν να μπουν στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" ενόψει του αγώνα της ομάδας τους με την Μπαρτσελόνα υψώνοντας πανό που έγραφε "Όχι στον πόλεμο", με το συγκεκριμένο ωστόσο πανο να μην περνάει ποτέ στο γήπεδο λόγω της απόφασης της UEFA να κρατήσει μακριά από τα γήπεδα πανό με μηνύματα που μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν πολιτικό μήνυμα.
Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκάλεσε θυμηδία στους περισσότερους, αλλά, ευτυχώς, οι ποδοσφαιριστές φρόντισαν να δείξουν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία.
Έτσι λοιπόν, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι ύψωσαν, μαζί, πανό που έγραφε "Όχι στον πόλεμο", λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της μεταξύ τους ρεβάνς για τα play offs της φάσης των 16 του Europa League, με τις δύο ομάδες να δημοσιεύουν μάλιστα τη σχετική φωτογραφία μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

Το πανό αυτό δεν εμφανίστηκε όμως ποτέ στα τηλεοπτικά πλάνα παρά μόνο τη στιγμή που είχαν αρχίσει να το μαζεύουν, κάτι που επίσης προκάλεσε άσχημη εντύπωση και καυτηριάστηκε μέσω των social media.

Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

