Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αμετακίνητη η Σεντ Ετιέν για Μιραλάς

Ούτε ευρώ λιγότερο δεν θα δεχτεί η γαλλική ομάδα για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011 ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει στην Σεντ Ετιέν το ποσό των 2.5 εκ. Ευρώ αν θέλει να προχωρήσει στην κανονική αγορά του Κέβιν Μιραλάς. Η γαλλική ομάδα, στην οποία ανήκει ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει οποιαδήποτε υποχώρηση ως προς το ποσό που έχει συμφωνηθεί.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, ο τεχνικός διευθυντής της Σεντ Ετιέν, Φαμπιάν Κομολί τόνισε: «Δεν έχω καμία επαφή με τον Ολυμπιακό από τότε που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο που προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα και δεν διαπραγματευόμαστε αυτό το ποσό. Αν ο Ολυμπιακός θέλει να διαπραγματευτεί μαζί μας, αυτό θα γίνει μετά τις 31 Ιανουαρίου, όταν και εμείς από την μεριά μας θα μιλήσουμε με όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μιραλάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει δώσει την έγκριση του για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό να εμφανίζεται να μην βιάζεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες.

Στα αγωνιστικά, την προσοχή των ποδοσφαιριστών του επέστησε ο Βαλβέρδε ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ισπανός προπονητής δεν φανέρωσε στην χθεσινή προπόνηση τα πλάνα του ωστόσο όλα δείχνουν πως η βασική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ριέρα, Φετφατζίδη και Πάντελιτς.

 

 

 

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ