Ως νίκη- ψυχολογίας χαρακτήρισε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τους τρεις βαθμούς που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής είπε μετά το ματς στην Cosmote TV:
«Δύσκολη νίκη απέναντι σε καλή και ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες. Είναι ψυχολογία αυτή η νίκη. Περισσότεροι από τρεις βαθμοί. Με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 65' προσπαθήσαμε αλλά μετά από κάποια στιγμή μπλοκάραμε. Οσοι ξέρουν από ποδοσφαιρο, όταν έρχονται αρνητικά αποτελέσματα η πίεση είναι μεγάλη, πόσο μάλλον σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Κρατάμε τη νίκη. Τα πλέι οφ ξεκίνησαν από σήμερα, όπως είπαμε στα παιδιά. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτή τη νίκη και να δώσουμε στην ΑΕΚ αυτό που αξίζει που είναι μια θέση στην Ευρώπη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ηλιθιοξυλο έχει ο πάγκος μας? Έξω ο Τσουμπερ (που σήμερα έπαιζε καλά έως πολύ καλά) έξω και ο Αραούχο (που πάντα καλά παίζει).... Θεέ μου
Καλη εκατοστη , καλο ρεκορ.
Μεταξύ των οπαδών, ηλιθιότητα να δεις που κυκλοφορεί!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΠΙΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Μεχρι να παιξουμε με τον πρωτο σοβαρο αντιπαλο και να θυμηθουμε ποιοι ειμαστε... Η τυχη να βαλει το χερακι της στα play of ,χωρις τυχη αυτη η ομαδα με σοβαρο αντιπαλο και οχι Αστερες, δεν κανει απολυτως τιποτα. Τα αποτελεσματα ολη τη σεζον το μαρτυρουν ,οχι εγω..
Και με τους αστέρες φιλε όμως δεν τα καταφέρναμε δύο μήνες; τωρα. Κάπου πρπεει να αρχίσει να παίρνει νίκες όπως όπως μπας και ανέβουμε.
Τι κοινο εχουν ενα μεγαλο μερος των γυναικων με ενα μεγαλο μερος του κοινου του aek365?
Αμφοτεροι δεν γουσταρουν την αληθεια πρεπει να γραφεις οτι θελουν αυτοι να ακουσουν ;)
Μπραβο Σωκρατη!!Συνεχισε ακομα καλυτερα και προσπαθησε να βελτιωσεις οσο γινεται τους αμπαλους που μολις βαλουν γκολ δινουν τη μπαλα και τα τρωνε!!
υγ.φοβερη εμπνευση το τεραστιο ραβασακι στον Τανκοβιτς να γυρισει δεξι φουλ-μπακ σε 3-5--2 !!χαχαχαχαχαχα!!
Πάλι καλά που ΔΕΝ του έδωσε tablet...xaxa
Παιδιά ο Αραούχο είχε τραυματισμό.Για αυτό τον έβγαλε.Μην κράζετε.Όσο για Μάνταλο, μετά το 70 φέτος η απόδοσή του σταθερά πέφτει.
Συγχαρητήρια κκ Οφρυδόπουλε και Κυριακίδη . Φέρτε από την Β' εκτός του Κορνέζου και Λάτσι , Μουστακόπουλο και Ρουκουνάκη . Το πρόβλημα βρίσκεται στη μεσαία γραμμή . Χατζησαφί και Τζαβέλλας είναι ιδανικές λύσεις .
Μπράβο Σωκράτη πολύ καλό στήσιμο της ομάδας και καλές αλλαγές επιτέλους μετά απο καιρό!
Κάτι θα γίνει παιδιά έχουμε ελπίδες.
Μπράβο ρε Σωκ!
Δουλεύεις πολυ και θα πας μπροστά!!
Μπραβο ρε οφρυδοπουλε χιλιες φορες εσυ που βλεπεις ορθολογικα τα πραγματα ,φωναζεις δινεις οδηγιες και κανεις αυτα που πρεπει παρα οι αλλοι που ηταν θεατες και εκαναν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ,συνεχισε δυναμικα και μην καταλαβαινεις τιποτα.
Μπράβο παιδιά για τη νίκη, αυτό κρατάμε, μην ξεχνάμε ο Αστέρας τα έπαιζε όλα για όλα σήμερα. Μπράβο και σε Οφρυδό και Κυριακίδη, βοήθησαν σημαντικά.