Το εκτελεστικό συμβούλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής προχώρησε τη Δευτέρα (28/2) σε μια πολύ σημαντική απόφαση, κατά των μέτρων που έχουν πάρει για κατά της Ρωσίας και της Λευκορωσία. Συγκεκριμένα η ΔΟΕ αποφάσισε την άρση των τιμητικών διακρίσεων που είχαν ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μαζί με ακόμα δύο αξιωματούχους.
Οι άλλοι δύο αξιωματούχοι είναι ο Ντμίτρι Τσερνισένκο και ο Ντμίτρι Κόζακ, που είχαν λάβει τις διακρίσεις τους μετά από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εν τω μεταξυ το μεγαλυτερο σκανδαλο ντοπινγκ για οποιον εχει δει το ντοκιμαντερ στο Νετφλιξ με τον διαυθυντη του αντιντοπινγκ προγραμματος της ρωσικης ομοσπονδιας (επι ποσα χρονια) εχει γινει στους χειμερινους αυτους αγωνες! Τα λεει ο ιδιος ο Ρωσος (ο οποιος ειναι συμπαθεστατος κατα τα αλλα και καταλαβαινεις ποσο θυμα ειναι στην ολη υποθεση και για να γλιτωσει τη φυλακη απο τον Ποιυτιν οδηγειται σε αυτη την ιστορια) πως αλλαζαν τα ουρα των αθλητων! Μιλαμε εχουν κανει οργια εκε!!! Μετα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απο εκεινους τους αγωνες οδηγηθηκε σιγα σιγα στο μπαν η Ρωσια. Ε σε αυτους τους αγωνες δωσανε τιμητικη διακριση στους αξιωματουχους... Πραγματικα, η εποχη μας δεν παλευεται. Κλεβεις, το ξερει ολος ο κοσμος σε ολους τους τομεις και το τριβεις στα μουτρα ολων επειδη εχεις χρημα. Σκοτωνεις λαους και σου αποδιδουν Νομπελ Ειρηνης επειδη εχεις εξουσια. Η απληστια εχει ξεπερασει τα ορια της ανοχης νομιζω.
Ποιό είναι το ντοκιμαντέρ αυτό;
το Icarus φιλε.