Δεν τα κατάφερε στο κλειστό του Αγίου Θωμά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.
Μετά το αναγνωριστικό ξεκίνημα (3-3), ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια μικρή διαφορά (8-6), την οποία η ΑΕΚ ισοφάρισε (8-8), με τις δυο ομάδες να βρίσκονται συνεχώς στην ισοπαλία (14-14). Η Ένωση πήρε έπειτα μια διαφορά τριών πόντων (17-20), την οποία ανέτρεψε ο Παναθηναϊκός για να γίνουν κάποιες διακυμάνσεις και τελικά το σετ να καταλήξει στις «πράσινες» (25-22).
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε και πάλι με τον ίδιο τρόπο (5-5), ωστόσο οι «κιτρινόμαυρες» προηγήθηκαν ακόμα και με 4 πόντους (10-14), με τον Παναθηναϊκό να κάνει την αντεπίθεσή του (16-17). Η Ένωση δεν το έβαλε κάτω και πήρε και πάλι τα ηνία (16-21), φτάνοντας στην ισοφάριση των σετ (20-25).
Στο τρίτο σετ οι «πράσινες» μπήκαν καλύτερα (9-6) και με δυνατό σερβίς και μπλοκ κατάφεραν να διατηρήσουν τη διαφορά που είχαν... χτίσει (17-10). Η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει (23-20), αλλά τελικά οι γηπεδούχες πήραν κρισιμους πόντους και έφτασαν στο 2-1 σετ (25-21).
Με φόρα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός και στο τέταρτο σετ (8-4). Οι «πράσινες» διατήρησαν τα καλά ποσοστά σε άμυνα και επίθεση (13-9), με την ΑΕΚ να μην μπορεί να βρει λύσεις (20-14) και τελικά να γνωρίζει την ήττα με 3-1 σετ (25-16).
Τα σετ: 25-22, 20-25, 25-21, 25-16.
Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

