Από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του προσπάθησαν (και προσπαθούν) να έρθουν κοντά με τους παίκτες, να τους δώσουν ελευθερία όταν χρειάζεται, να γίνουν οικογένεια μαζί τους και να τους παρέχουν ό,τι χρειαστούν. Ο Ισπανός έχει κερδίσει σε αυτές τις προπονήσεις τους παίκτες. Οι διεθνείς έλεγαν σήμερα ότι «δείχνει καλός άνθρωπος που γνωρίζει το αντικείμενο, περιμένουμε να τον ζήσουμε και εμείς όπως οι υπόλοιποι». Το βέβαιο ως τώρα είναι ότι ο 46χρονος τεχνικός έχει φέρει με τους συνεργάτες του κάποιες καινοτομίες στην προπόνηση. Παράδειγμα δεν είναι μόνο η μουσική (κατά προτίμηση «δυνατά» κομμάτια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου) που παίζει στα αποδυτήρια, αλλά ακόμα η πρωτοποριακή παρουσίαση του προγράμματος πριν βγουν στο γήπεδο. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης πίνουν καφέ και ταυτόχρονα παρακολουθούν στην τηλεόραση με τη μορφή animation το πρόγραμμα προπόνησης με την απαιτούμενη ανάλυση της κάθε άσκησης. Το συγκεκριμένο βίντεο ετοιμάζει ο γυμναστής Ντανιέλ Παστόρ και με αυτό τον τρόπο οι παίκτες γνωρίζουν εκ των προτέρων το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν κάθε ημέρα.
Τα πρωτοποριακά συστήματα του Χιμένεθ προκειμένου να είναι σε φουλ... διάθεση οι παίκτες και συγκεντρωμένοι στις ασκήσεις εκγύμνασης δεν σταματούν εδώ. Όπως εξήγησε στους παίκτες ο προπονητής κατά τη διάρκεια της προπόνησης (εκτός από ασκήσεις τακτικής) μπορεί να ακούγεται ένα σφύριγμά του. Όποτε συμβαίνει αυτό θα έπρεπε να παρατήσουν ό,τι κάνουν και να αγκαλιαστούν σε τριάδες. Ανάλογα με τον αριθμό των παικτών που γυμνάζονται πάντα θα περισσεύει κάποιος ή κάποιοι. Όποιος δεν κατάφερνε να τρέξει να... αγκαλιαστεί σε τριάδες με τους συμπαίκτες του υπήρξε... τιμωρία! Και η τιμωρία έχει να κάνει με ομαδικό... φατούρο. Με αυτό το «παιχνίδι» ο Χιμένεθ θέλει, όπως προείπαμε, να βρίσκονται σε εγρήγορση, να έχουν το νου τους στην προπόνηση και να μην... ταξιδεύουν νοητικά. Ενώ, παράλληλα να δημιουργείται (με το... φατούρο) ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα. Επιθυμεί δηλαδή ο προπονητής να υπάρχει και το γέλιο, και το καλαμπούρι στην προπόνηση μόνο όμως όταν ο ίδιος το επιδιώξει.
Επίσης, σε μία άσκηση κυκλοφορίας (6 εναντίον 2) παρατήρησε ένα γκρουπ να τα πηγαίνει πολύ καλά. «Εσείς οι έξι να αλλάξατε 15 μπαλιές χωρίς να σας κόψουν (οι δύο που βρίσκονται στο κέντρο), αλλά να κοιτάτε τον ουρανό. Όχι τη μπάλα», είπε ο Ισπανός. Το γκρουπ τα κατάφερε! Με... τυφλό σύστημα αντάλλαξαν 15 μπαλιές. Και ο Χιμένεθ τους επιβράβευσε: Σταμάτησε την προπόνηση και ζήτησε απ' όλους να χειροκροτήσουν τους συμπαίκτες τους. Άπαντες ακολούθησαν την προτροπή του, με τα χαμόγελα να κυριαρχούν. Επειδή όμως ο Ισπανός είναι άνθρωπος που τους... σκέφτεται όλους, ζήτησε κι άλλο χειροκρότημα: «Θέλω και ένα χειροκρότημα για τους δύο που προσπάθησαν να κλέψουν τη μπάλα, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν»! Περιττό να πει κανείς ότι οι «δύο» γνώρισαν μεγαλύτερη αποθέωση από τους «έξι»!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
KSEKOLA SAVRA, THETIKI ENERGIA ,MONO.............. APO T-REX kanto TRIPLEX, kai esi - antipina gia tis triades - KAI MH KSEXNATE : me AGALIES kai me FATOURA tha alaksoume KOULTOURA, kai me gelio kai xara tha tus GA$#@ME MES STON PIREA !!!!
ωραιος ο elmmanos
όταν αγγαλιάζονται σε τριάδες τι παίζει για soundtrack? To "νιαου νιαου βρε γατούλα" ή το "περνά περνά η μέλισσα"?
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ? ΣΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΑΚΟΣ ? ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ !! TΩΡΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΟ ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ !!!
T-REX ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ??????????
Τον πάω πολύ τον Τ-Rex επειδη όταν όλοι μιζεριάζαμε εδώ μέσα, ήταν ο μόνος με θετική ενέργεια. Και τώρα που είπε κάτι που δεν σας άρεσε όλοι πέσατε να τον φάτε! Δεν ξέρω αν έχει δίκαιο ή όχι, αυτό που ξέρω όμως (για όσους έχουν μνήμη) είναι ότι την τελευταία φορά που θυμάμαι τα ρεπορτάζ να λένε ότι οι παίκτες χαίρονται την προπόνηση ήταν το καλοκαίρι του Γιώργου Δώνη - αν κάτι σας λέει αυτό.....
Re paidia,den lew mia xara vriskw ton tropo pou paei na ftiaksei to klima tis omados,alla mallon kapoios den tou exei pei gia tis mpounies Scocco-Djebbour!Fantastite na meinei enas ap tous 2 xwris triada,apo fatouro tha to girisoun se mpounidia!!! :P
NA SAS PW RE ADERFIA.....DEN FTAIEI O PITSIRIKOS O T REX....ESEIS FTAITE POU KATHESTE 50 M@@@2KES KAI ASXOLEISTE MAZI TOY SE OOOOOLES TIS DIMOSIEFSEIS....EXEI GINEI TO PAIDAKI VIP EDW MESA KAI XAIRETE ME THN PARTY SAS......POU NA XERETE RE TSOPANAKIA POSO EXEI EXELIXTEI TO PODOSFAIRO EXW APO TO MANTRI POU LEGETE SUPER LEAGUE (TROMARA MAS) KAI MILATE GIA TAKTIKES KAI KARAGIOZILIKIA TOU XIMENETH...... SOVAREFTEITE KAI MIN XEFTILIZETE TO SITE ME TO NA ASXOLEISTE ME TO KATHE ENA XAZO 12 XRONO T REX KAI KATHE T REX.....H OMADA MPAINEI SE EYRWPAIKI NOOTROPOIA....
καλά είναι να συνηθίσουν στο φατούρο γιατί με τα αποτελέσματα που φέρνουν δεν θα το γλυτώσουν από ολους μας.
t-rex τον πειραζει ο παραλληλισμος αεκ-σεβιλλη..τον χαλαει μαλλον οτι η σεβιλλη εχει παρει 2 σερι χρονιες το ουεφα κτλ..οσο για τις αγκαλιες και τα φιλια στην προπονηση που ειναι αυτο που τον πειραζει περισσοτερο, λεω και εγω (αν και το εχουν πει κι αλλοι ηδη) οτι αυτα τα παιχνιδια ειναι κλασικα, σε ολα τα ομαδικα αθληματα, επαιζα μπασκετ και το εφάρμοζαν σχεδον ολοι οι προπονητες που ειχα..βοηθανε στην βελτιωση του κλιματος και κανουν την προπονηση περισσοτερο ευχαριστη.. και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναρωτιεμαι, ειναι δυνατον καποιος να ενοχλειται τοσο πολυ επειδη οι παικτες κανουν ενα παιχνιδι συγκεντρωσης-αντανακλαστικων στην προπονηση??
Όταν ο μανωλάκης μας έλεγε Σεβίλη δεν εννοούσε το ουέφα. Πίστεψε με. κάποιος να πάει να ενημερώσει τον ισπανό που έχει έρθει...
δεινόσαυρε, συγκεντρώσου για το παιχνίδι της κυριακής. πρέπει να κερδίσουμε. άρης- ΑΕΚ είναι γραφτό, 0 - 3 τελικό! φόρτσα Αεκαρα ΜΌΝΟ αεκ ΡΕ!! τι τσακώνεστε ρε ζαγάρια
Py-rex afta ta kolpakia kai ta paihnidakia sti proponisi ta kanoune poly proponites sta ksena protathlimata.to manolio kai ton kathe manolio tha ton krineis apo ti mpala tha paiksoume meta apo kana trimino!!! gia na min sou po kai Xrono!! tora epidei mas exeis priksei me to protathlima!!!protathlima den yparhei periptosi na paroume oute fetos gia ton aploustato logo oti i omada mas den einai oute doulemenei opos prepei alla dystihos oute pliris.episis exoume poly ligous podosferistes pou mporoun na kanoun ti diafora. filarakia aektzides prepei na doume tin allithia kai na afysoume ta aderfistika me tis kakes dietisies! kai esy py-rex kala tha eitan na sovarefteis kai na deis ti pragmatikotita kai na afyseis ta karaggiozilikia
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Ο T-REX ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ- ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ- ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ 365 ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ Ο T-REX ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ-ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ- ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ.
Μας τα εχει πρηξει το 365 με το Χιμενεθ, πως κανει την προπονηση, τι ειπε, τι εφαγε, τι Μεσσιας ειναι κλπ κλπ. Αφηστε να δουμε στο γηπεδο τι δουλεια βγαζει κ μετα κρινουμε αν αξιζει τα λεφτα του ή ειναι ο νεος Φερερ που ακομα τον πληρωνουμε. Το μονο καλο με την φρενιτιδα γιαυτον ειναι οτι οι πριμαντονες τυπου Σκοκο θα το βουλωσουν γιατι δεν τους παιρνει πια, ελπιζω να τους κοψει το κ...ο αν συνεχιζουν τα ιδια. Κατα τα αλλα θα τα δουμε εν καιρο με ελπιδα να βελτιωθει η ομαδα για να χαρουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κ λιγο. Αντε παμε ΑΕΚΑΡΑ κ ψυχραιμιααααα
Βlack Adder συμφωνω απολυτα μαζι σου..καποια αρθρα ειναι υπερβολικα και παραπεμπουν σε μεσημεριανα κουτσομπολια. Δεν χρειαζονται ολα αυτα γιατι εκτος του οτι δεν ενδιαφερουν τους περοσσοτερους,κανουν κακο και σε πολλα παιδια εδω μεσα που τα διαβαζουν. Λιγα και καλα..με ουσια.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ, ΦΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ...ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΠΡΕ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ. PS ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 15:52 ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ....ΨΑΞΤΟ MISTER.
Ρε σεις...τι τσακώνεστε για το Χιμένεθ? Δεν το πιάσατε το ζουμί της είδησης. Οι δύο χαλκέντεροι αμυντικογενείς μας βράχοι δεν μπόρεσαν να παρενοχλήσουν μια ομάδα επιτιθέμενους που άλλαζε πάσες κοιτάζοντας τον ουρανό!!!!! Ακόμη γελάω όταν σκέφτομαι ποιά από όλα τα πουλέν ήταν τα συγκεκριμένα δύο. Είναι πολλοί οι υποψήφιοι με τα ίδια χαρακτηριστικά.
χαχαχαχα! Τώρα πραγματικά με έκανες και νιώθω οτι έχασα το δάσος κοιτώντας το δέντρο !!!! 1000 δικια εχεις!
t-rex ama h aek kanei diplo sto xarilaou kai paiksei kai mpalara ti tha les?kalutera na mas empsixwneis kai na les oti aek tha parei to protathlima kai asta ta alla,.Exe tou empistosunh tou ximeneth kserei ti kanei,exoume enan proponiti ston pago kai pame na ton fame prin kala kala doume tin omada.
Δηλαδή στο Χαριλάου θα δούμε την ομάδα του Χιμένεθ Γιώργο ? Μπορεί να κοουτσάρει αυτός αλλα η ομάδα θα είναι του Μπάγεβιτς χάσει κερδίσει. Η δουλειά του Χιμένεθ και τα αποτελέσματά της πιστεύω θα φανούν στο δεύτερο γύρο για να μην πω και ισως και πιο μετά.
T - rex: ean eise ontos dinosavros ilikiaka mipos thimase ton "Serifi" Stepanovic pou den tous afine na milane stin proponisi ke eixe dioxi ean den kano lathos ton papaioanou ( ton mavro)? Thimase poso apedose i sidira pitharxia. Episis an erxotan ki elege: tha sarosoume , tha tous fame, sigouro protathlima, ti na leme tora cisse, riera, romental, silva klp tous exi o makos gia t arxidia tou, den tha eleges se alefanto pesa me? To palikari erxete apo ispania, apo kali ispaniki omada ke ean den to afisoume 1 xrono na dixi ti doulia pou ton pirame, diladi, kali balla ke pextes apo fitorio gia na exigiantoume ke oikonimika , tote , vges ke grapse oti thes ke me to dikio sou. Alla min xalas to klima, xoris na gnorizis; to klima sto podosfairo den ftiaxnete me kapsonia ke trixes. To klima ftiaxnete oten oi pextes pezoun KAI gia ton proponiti tous ke aftos prepi na kani ti doulia tous... ΣΥΝΕΧΕΙΑ efharisti me malakioules alla efharisti.
Πώπω που τον θυμήθηκες αυτόν ρε Φώτη!!! Στο άλλο άκρο πήγες! Απο το Στεπάνοβιτς μου έχουν μείνει στη μνήμη 1) Τα ντυσίματα που έκανε. 2) Η δήλωση που είχε κάνει σε ένα εστιατόριο "Σήμερα έφαγα γαύρο αλλα όταν θα ξαναφάω δεν θα πληρώσω ;) " Αστεία αστεία οταν τον διώξαμε όμως η ομάδα ήταν πρώτη . Κάνω λάθος ? Γενικά πάντως πολύ κακή επιλογή ο Στεπάνοβιτς τότε.... Ποτέ μου δε τον χώνεψα.
file eixa milisei kapote me ton aki ziko,gia to poios eitan o kalyteros proponitis pou eixe kai mou eipe pos o stepanovic ,meta ton deschamp,itan o kalyteros !
Κοίτα την ομάδα νομίζω την άφησε πρώτη οταν έφυγε. Απο κει και πέρα το στυλ που περνούσε δε μ'αρεσε. Τι να σου πω.... για να το λέει ο Ζήκος κάτι παραπάνω θα ξέρει.
"Όποτε συμβαίνει αυτό θα έπρεπε να παρατήσουν ό,τι κάνουν και να αγκαλιαστούν σε τριάδες." Mανόλο ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ...............το μυαλό στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.......άσε τα αγγαλιάσματα
http://www.youtube.com/watch?v=NWd6ycUxPjw KΥΡΙΕ Τ-ΡΕΧ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΛΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ... ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ 3ΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΜΕΝΟΙ 100% ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ... ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ... ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΕ ΚΑΠΟΥ (ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ... ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ/ΟΜΑΔΟΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ....ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ.
T REX IREMISE ANAGNORISTIKO KOLPO EINAI TO PEXNIDI AFTO GIA NA KSEDIALINI POIOI EINAI PEXNIDI KAI POIOI OXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLY EKSIPNO KAI SIGOURA KSETRIPOSE TOUS LAGOUS TOU APO TIN PROTI MERA POU TO PEKSANE
gia na paroun protathlima prepei na ginoun omada.kati pou den einai 10 xronia twra.katalaves??
gia na paroun protathlima prepei na ginoun omada.kati pou den einai 10 xronia twra.katalaves??
T REX IREMISE ANAGNORISTIKO KOLPO EINAI TO PEXNIDI AFTO GIA NA KSEDIALINI POIOI EINAI PEXNIDI KAI POIOI OXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLY EKSIPNO KAI SIGOURA KSETRIPOSE TOUS LAGOUS TOU APO TIN PROTI MERA POU TO PEKSANE
agaphte T-Rex, den se blepw se forma. Gia na 3anabroume ta positive vibes grhgora se parakalw ! Tosous dinosayrous eftia3es mhn mas to xalas. AEK, party, k prwta8lhma 8a paroume olous 8a tous trellanoume
parakseno e?!!!!!!!!!!!!
T-Rex to mono sigoyro einai oti kataferneis kati poly shmantiko telika! Travas thn prosoxh toy synoloy twn atomwn poy grafoyn edw kai etsi kontres kai diafwnies papala ! hahahaha! Etsi oloi enwmenoi enantion soy! Gia skepsoy to kai ayto :) Fantazesai omws na paroyme prwta8lhma kai sthn fiesta na eisai mono esy?? hahahahahahahaha Kai apeksw oloi na sta xwnoyn???? Keep walking ...h Enwsis pantws epityxanetai :) AEKARA REEEEEEEE breksei xionisei AEKARA! Y.G. Ama eixes paiksei mpala kai eixes parakoloy8hsei kai kammia proponhsh sto ekswteriko isws alla 8a mas eleges.
T-Rex to mono sigoyro einai oti kataferneis kati poly shmantiko telika! Travas thn prosoxh toy synoloy twn atomwn poy grafoyn edw kai etsi kontres kai diafwnies papala ! hahahaha! Etsi oloi enwmenoi enantion soy! Gia skepsoy to kai ayto :) Fantazesai omws na paroyme prwta8lhma kai sthn fiesta na eisai mono esy?? hahahahahahahaha Kai apeksw oloi na sta xwnoyn???? Keep walking ...h Enwsis pantws epityxanetai :) AEKARA REEEEEEEE breksei xionisei AEKARA! Y.G. Ama eixes paiksei mpala kai eixes parakoloy8hsei kai kammia proponhsh sto ekswteriko isws alla 8a mas eleges.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Τ-ΡΕΧ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ JURASSIC PARK ΜΕΓΑΛΕ......ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΟΣ!
Ναι τώρα ξέρεις ο Χιμένεθ χέστηκε για την άποψη σου...καλά είσαι τόσο κομπλεξικός?Μήπως να προσλάβουμε εσένα για προπονητή?ο,τι γουστάρει θα κάνει και μάλιστα χωρίς να ρωτήσει τον κάθε πουθενά γραφικό που όλη μέρα ξημεροβραδιάζεται στο ΑΕΚ365....
εσύ γουστάρεις να αγγαλιάζονται σε τριάδες??? Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε.. τα κάναμε τα αποδυτήρια .."μικρό μου πόνυ"
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Τ-ΡΕΧ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.........Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!! ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ JURASSIC PARK ΜΕΓΑΛΕ......ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΟΣ!
vgike o mourinio kai eipe gia jimeneth kai kanate kamia 20aria sxolia...vgike o T-Rex kai eipe gia jimeneth kai mexri twra exete kanei 122 sxolia... xipnate reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........den pate kala..............sta a@@@@@a mou ti leei o kathe T-rex, mas ta kanate tosa giati vgike o T-REX kai eipe gia jimeneth... Egw apla tha pw oti mexri na doume apotelesmata na skasoume oloi...giname oloi proponites kai yixologoi...vasi ergou poli kalos einai...gia na doume stin aek ti tha kanei....
etsi bravo!!!
Pε 'συ δεινοσαυρε..βαλτος εισαι ρε? Ποιος εισαι και που πηγαινεις? Αν εχεις τοσο μεγαλο προβλημα με τον ισπανο τραβα να του τα πεις ιδιαιτερως..ΕΜΕΙΣ τι σου φταιμε να μας κανεις τα νευρα μας τσαταλια? αλλες ασχολιες δεν εχεις? απο το πρωι μεχρι το βραδυ τα ιδια και τα ιδια..Σ'αρεσει να τα ακους Ε? πονηρουλη..Ενταξει τα εμπεδωσαμε..ξεκουρασου και λιγο..
καλή η ενιμεροσιμας ρε παιδιά , αλλα μήπως δεν πρέπει να διαρρέουν τόσα πράγματα για την τακτική της ομάδας ? αν είναι έτσι τότε όλος ο κόσμος θα βγάλει τσάμπα σχολη προπονητή άσε που εδομεσα μπαίνουν και η αντίπαλη και μας κατασκοπεύουν
MHMPWS EBLEPES TO MESHMERI THOY BOY FALAKROS PRAKTWR OOO;
Όποιος προπονητής έχει @@ και έρχεται σε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ λέει "πάω για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" άσχετα αν δεν το πάρει... ειδικά όταν είναι ΜΟΝΟ 5 βαθμούς πίσω.. όλα τα άλλα που λέει ο μανωλάκης είναι μπούρδες...
Ο Manolo θα κριθεί από τα αποτελέσματα μετά από τουλάχιστον ένα τρίμηνο. Είναι καταξιωμένος προπονητής και ξέρει τι κάνει (τα ίδια θα έκανε και στη Σεβίλλη). Άλλωστε ο μεγαλύτερος προπονητής του κόσμου (Μουρίνιο) δήλωσε ότι όποιος αμφισβητεί τον Χιμένεθ είναι ηλίθιος. Γι αυτό είναι καλό που ο Μανόλο είναι μετριόφρων (όλοι μας έτσι πρέπει να είμαστε!) και δεν δήλωσε όσα ήθελες εσύ να ακούσεις T-rex. Λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει!!!
Ρε T-Rex είσαι η δεινοσαυροποίηση της γελοιότητας. Ούτε αγώνα δεν είδες να κοουτσάρει ακόμα και τον έβγαλες άχρηστο. Είσαι ότι χειρότερο έχω γνωρίσει σε ΑΕΚτζή. Ηρέμησε λίγο γιατι σε βλέπω για πολύ bann!!!! (Και σε είχα συμπαθήσει με το θετικό κλίμα που προσπαθούσες να φτιάξεις τις προάλλες!!!! ). Ρε μπας κι έχεις γεννηθεί μετά το 94 και δεν έχεις δει κανένα πρωτάθλημα και κάνεις σα τρελός;;;;
FILE CHRIAN DEN SE TIMA NA LES OTI O T-REX EINAI OTI XEIROTERO EXEIS GNWRISEI SE AEKTZH. ME TO SYMPATHEIO ALLA EISAI YPERBOLIKOS. O KATHENAS MAS DIABAZEI KATI KAI PLATHEI MIA EIKONA STO MYALO TOY. STHN PROKEIMENH PERIPTWSH TIS AGALIES KAI TA FATOYRA ALLOS TA BLEPEI ETSI KAI O ALLOS KOKORETSI. MPOREI OLA AYTA NA BROYN ANTAPOKRISH APO TOYS PAIKTES MPOREI KAI OXI. O XRONOS THA DEIKSEI. PANTWS MOY KANEI ENTYPWSH PWS ESY ME ENA TOSO SKLHROPYRHNIKO AVATAR NA MHN BRISKEIS TIS AGALIES KAI TA FATOYRA PAIDIKES KATASKHNWSEIS.
Το ξέρω ότι έιμαι υπερβολικός και το κάνω επίτηδες μπας και καταλάβει πόσο υπερβολικός είναι και εκείνος. Από χθες του λέω ότι άσε να τον δούμε και μετά τον κρίνουμε.... Αν δούμε ότι δε πάει καλά θα τον κρίνουμε. Είμαι επιφυλακτικός από την αρχή και όχι πριν έρθει ο προπονητής χαρές και πανηγύρια και μετά λύπες και κηδείες. Αυτό που έχω καταλάβει από το Χιμένεθ είναι ότι κάνει πολύ καλό human resources management..... Εφαρμόζει αυτά που κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρείες σε όλο το κόσμο.... Τουλάχιστον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλέπω ότι αυτά που μάθαινα πριν χρόνια στο πανεπιστήμιο κάποιοι τα εφαρμόζουν. Όσο για το avatar οι Maiden είναι μουσική και η μουσική είναι ενιαία για όλο το κόσμο. Μιλάει την ίδια γλώσσα σε όλους.... Άλλος τυχαίνει να ακούει σκληροπυρινική μουσική και να ηρέμει ή και το αντίστροφο.
Μιας και εκανες πολλες φορες την ερωτηση για τον Σοουζα,να σου κανω κι εγω μια.Αν ερχοταν ο Αναστοπουλος η ο Αλεφαντος,η ο οπιοοσδηποτε και δηλωνε οτι η ΑΕΚ θα παρει το πρωταθλημα και στην προπονηση φωναζε στους παιχτες να παρουν καμψεις,θα ησουν ευχαριστημενος.Τι ξερεις εσυ η εγω απο προπονητικη μεθοδολογια.Εχεις παρει κανενα πτυχιο?Εχεις προπονησει καμια ομαδα?Το γεγονος οτι ξερουμε 5 συστηματακια και παμε γηπεδο,μας κανει προπονητες?Λοιπον t-rex,εσυ κι εγω που δεν το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατεχουμε το αντικειμενο,το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κρινουμε απο το αποτελεσμα.Τη μεθοδολογια δεν την γνωριζουμε.Φτανει πια η ξερολιαση.Μονο κακο κανει στην ΑΕΚ.Και να ξερεις,εγω γουσταρω την αισιοδοξια σου και τη διαθεση σου,αλλα μην το παρακανεις γιατι η υπεραιαιοδοξια χωρις συναισθηση της πραγματικοτητας και ο σχολιασμος σε ολα τα post,μπορουν ευκολα να σε μετατρεψουν στον "τρελο του χωριου"
Αυτά φίλε teacher, ισχύουν και για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς; Συγνώμη που ρωτάω και να σου πω ότι δεν ειρωνευομαι, προς αποφυγη παρεξηγησεων.
proteinw na mazeytoume gia omadiko fatouro ston t rex exw apo to ghpedo!kai met ton dinoume ston ximeneth....
Καλά δεν το βλέπετε ότι το πρόβλημα του T-Rex είναι το φατούρο? Αυτός έχει φάει πολλά τσουβάλια στη ζωή του και τώρα του έχει βγει όλο του το κόμπλεξ. Μεγάλε περαστικά σου.
Καλά δεν το βλέπετε ότι το πρόβλημα του T-Rex είναι το φατούρο? Αυτός έχει φάει πολλά τσουβάλια στη ζωή του και τώρα του έχει βγει όλο του το κόμπλεξ. Μεγάλε περαστικά σου.
SWSTOS TB333 , YPOMONH ..OLOI PIA STHN ELLADA TA XEROLES !!
Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος-κομπλεξικός-στενόμυαλος κτλ κτλ κτλ αλλα ακούγοντας οσα κάνει ο Χιμένεθ στην προπόνηση ένα πράγμα μου έρχετε στο μυαλό : - Καραγκιοζιλίκια - . Ισως οι 18 άρηδες να γουστάρουν αλλα μέχρι εκεί. Επαγγελματίες παίχτες είναι ρε Μανόλο. Τι φατούρο και πράσσειν άλογα.
Φίλε Kostis21 μη σταματάς εκεί τη σκέψη σου. Αν ήσουν εσύ επαγγελματίας ποδοσφαίριστής θα ήθελες την άλλη μέρα να γράψει το aek365 ότι έφαγες φατούρο από τη μισή ομάδα;;; Είμαι σίγουρος πως όχι... Και επειδή και οι παίχτες της ΑΕΚ είναι επαγγελματίες ούτε αυτοί θέλουν να δουν τη μούρη τους σε κανα site με τίτλο "τον σάπησαν στο φατούρο!!!!". Αυτό σημαίνει ότι θα κάνουν τα πάντα για να πιαστουν τριάδες, τετράδες, να γίνουν τέτρις, να πιάσουν τα μπαλάκια του προπονητή και ότι άλλο τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζητηθεί..... Πιο πολύ θα τρέξει κάποιος όταν σκέφτεί πόσο ρόμπα μπορεί να γίνει παρά όταν του τάξεις χρήματα. Άλλωστε ρο λέει και ο λαός "καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα".....
Ε, νομίζω ρε συ οτι το πας λίγο μακριά το θέμα. Αμα το σκεφτείς έτσι σκέψου και τι συνέπειες θα έχει η δημοσίευση και το "ρεζίλεμα" αυτού που έφαγε φατούρο . Μπορείς να στραβώσει να του πέσει το ηθικό να να να ..... ------------------------------------------------------------------- Εγώ πάντως δεν κολάω στο "φατούρο" αλλα στην όλη γελοιότητα του πράγματος. Αυτά τα πράγματα δεν κολάνε με τη νοοτροπία του Ελληνα..Δε μπορείς να βάζεις το Δέλλα πχ να παιζει τσινγολελετα. Θα νιώθει καραγκιόζης. Σε κάποιους που έχουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άλλη κουλτούρα ισως να αρέσουν αυτά (πχ στο Μπέρνς ) αλλα στην πλειονότητα πολύ αμφιβάλω.
Σκέψου όμως ότι ο Δέλλας και ο Λύμπε έχουν παίξει στο εξωτερικό και αυτά δε τα βλέπουν πρώτη φορά. Ναι, δε διαφωνώ ότι είναι τραβηγμένο για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά έτσι είναι το σύγχρονο human resources management.... Όταν λέω σύγχρονο εννοω ότι πριν από 15 χρόνια αυτά μας μαθαιναν στο πανεπιστήμιο....
Eυτυχώς βρέθηκε και κάποιος να πει τα αυτονόητα. Έχεις δίκιο ρε φίλε. Είναι καραγκιοζηλίκια αυτά. Όσο και αν δεν το παραδέχονται κάποιοι και πάνε να με βγάλουνε "τρελό".
an exeis kanei sti zoi sou pote proponisi alla se sovari vasi tote den tha eleges ola ayta pou kathese kai les. To na diafoneis einai provlima sou alla to na katigoreis einai provlima olon edo mesa. Min ginese kolotoumpas. Mexri kai aerodromio itheles na pas na ypodexteis ton Manolo. Ase loipon na doulepsei opos xerei. Mipos, leo mipos kai sti valethia, akolouthouse idia taktiki?? Ginane pediki xara ?? H protimate to klima opos itan prin (na pezoune mpounies o tzimpour me ton scoco klp klp. Ainte anoixte ta myala sas ligaki!!! Omada pano ap ola simenei kalo klima!!!
Δεν κατηγόρησα ΚΑΝΕΝΑΝ. Σέβομαι την άποψη σας. Αεροδρόμιο πήγα ναι. Αλλά δεν ήξερα πως θα κάνει τέτοιες δηλώσεις ούτε ότι θα κάνει τις προπονήσεις αγκαλιές και φατούρα. Αν είμαι κωλοτούμπας είμαι γιατί αλλιώς τον περίμενα τον Μανόλο και αλλιώς μου βγαίνει.
AN LEITOURGEI 'H OXI TO FATOURO KAI H AGKALIA THA TO DEIXOUN OI PAIXTES STO GHPEDO .STOP! H MPALA EINAI PAIXNIDI KAI OI PAIXTES EINAI KALO NA TO EUXARISTIOUNTE ! THN EIDAME KAI THN SOVAROFANEIA ..! GI AUTO LOIPON AFEISTE TON ANTHRWPO NA KANEI OTI XEREI ..ERXETAI APO TO KALUTERO PRWTATHLHMA THS EURWPHS KATI PARAPANW THA XEREI DEN NOMIZETE???
magkes...oi apopseis einai san tis k@l@trypides...oloi exoun apo mia...kai epitelous mhn mas aresei na stoxopoioume panta atoma edw mesa....den vgazei pouthena...ayto armozei se opadous pou den exoun provlhmatismous kai asxolountai me ena karo m@l@kies...emeis san omada exoume para polla provlhmata gia na asxoloumaste me paidia pou gemizoun ton xrono tous postarontas....t-rex mou dystyxws oso perissotero postareis toso perissotero ekththesai einai anapofefkto....akoma kai o vikos-arrwstaki me tous papyrous pou egrafe perisy katalave to palikari oti kalo tha htan na perioristei kapws(oso ki an symfwno apolyta me osa exei pei sxedon panta).....opote gia to kalo sou kai mono palikare mou...periorhsou kseroume oloi oti agapas thn omada...alla den mporoume na grafoume synexeia oti mas pernaei ap'to myalo....den einai site gia prwsopikh xrhsh alla vhma... ΣΥΝΕΧΕΙΑ omoideatwn....pou mpainoun vgainoun sto ghpedo me xilia provlhmata sto kefali tous plhrws ksenoi etoimoi na skwtothoun gia ena fanari alla ekei mesa sto ghpedo einai san na megalwsan oloi mazi!!!!mexri thn epomenh symvoulh agorina!na sai kala kai vges ap'to internet...yparxoun kai 3Danthrwpoi ekei eksw...
Εφυγε ο Ντούσκο και έχετε σύνδρομο στέρησης τσακωμού κάποιοι. Ούτε ένα ματς δεν πρόλαβε να παίξει και βρήκατε να τσακώνεστε για το πως τους προπονεί. Ας τους προπονεί και δίνωντας τους πίτσες, εγώ θα τον κρίνω στα επόμενα ματς, απο τα αποτελέσματα, το στήσιμο της ομάδας στο γήπεδο και τον αγωνιστική κατάσταση που θα είναι οι παίκτες, το πως θα το κάνει είναι δουλειά του και των συνεργάτων του που γι αυτό παίρνουν και όσα παίρνουν.
ANTE NA DW TON DELLA KAI TON LYMPE NA TRWNE FATOYRO APO SCOCCO ENTER BLANCO SAJA..... MANOLO???????!!!!
Οχι εγώ θέλω να δώ τον Djebour να τρώει φατούρο απ το Scocco !!!!
FATURO GIA OLOUS KERNAO EGO!!!!!!!!!!!!! OOOOOLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KAI META PAME GIA PROTATHLIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T-Rex είναι ξεκάθαρο ότι είσαι 15 χρονών. Δεν έχεις ιδέα από management και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι για να αποδίδει μία ομάδα πρέπει να είναι πρώτα οικογένεια. Αλλά το μυαλουδάκι σου είναι μόνο στο να τραβάς την προσοχή όπως πολύ σωστά έγραψε ο Jodakos.Δεν ψάχνεις για καμία δουλειά λέω εγώ από το να γεμίζεις με τα χαζοposts σου όλα τα μηνύματα; Αντε γιατί μα το Θεό, σε βαρέθηκα!
υπαρχουν πολλοι μ@@@@@κες τελικα εδω μεσα. με ποιον να πρωτοασχοληθεις;
Ρε φίλε είμαστε μ@@@@@@κες επειδή λέμε ότι το να αγκαλιάζονται σε τριάδες και να παίζουν φατούρα είναι καραγκιοζηλίκια??
Τ-Rex μια ερώτηση, φαινομενικά άσχετη, επειδή βλέπω οτι είσαι με τις ώρες στο ίντερνετ και απαντάς μετρημένα και λογικά, αν είχαν έρθει να παίξουν στην Αεκ o Tzastin Fasanou η ο Paul Scholes πως θα αντιδρούσες; Εννοώ ποδοσφαιριστές ομοφυλόφιλοι, γιατί η αντίδραση σου για τα απλά και διαδεδομένα παιχνίδια τα οποία τα κάνουν ακόμα και σε εταιρείες με χρηματιστές (και αυτοί ειναι πολύ πιό σκληροί και ανελέητοι από τους ποδοσφαιριστές) μου φαίνεται ομοφοβική.
Ξεκίνα με τον εαυτό σου ρε φίλε. Μαλάκας δεν είναι οποιος λέει την άποψη του (ειδικά οταν τη στηρίζει με επιχειρήματα) , μαλάκας είναι αυτός που βγαίνει και βρίζει χωρίς λόγο και χωρίς να έχει άποψη.
Εγω λεω να ηρεμησουμε.Στην αρχη της χρονιας λεγαμε ολοι να μεινουμε ενωμενοι.Τωρα καθομαστε και βριζομαστε με τον χειρότερο τρπο αποκαλόντας τους αλλους επειδη εχουν μια αποψη και την υποστηρίζει.Δεν λεω οτι συμφωνώ με τον t-rex ή με καθε t-rex αλλα ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Εγω πιστευω οτι ολοι κρινονται απο το αποτέλεσμα. Δεν πρεπει να στεκομαστε σε προσωπα, αλλα σε αποτελεσματα. Ο Μπαγεβιτς, κατα γενικη ομολογία, απέτυχε. Ηξερε τι θα εβρισκε, ήξερε τι παρέλαβε και δεν καταφερε να βελτιώσει κάτι. Είμαστε εκεί που ήμασταν όταν ανέλαβε ο Δωνης. Ελπίζω ο Χιμενεθ να σουλουπωσει τα πραγματα, να δώσει νεα στοιχεια στην ομαδα, να βρει κωδικα επικοινωνιας με τους παίχτες, αλλα θα κριθει κι αυτος απο τα αποτελεσματα. Ο Μπαγεβιτς ηταν ενα μεγαλο κεφαλαιο για την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα αλλα εκλεισε οριστικα. Οπως ο Μαυρος σταματησε και δεν προκειται να ξαναπαιξει μπαλα, ετσι κι ο Μπαγεβιτς εκλεισε την παρουσια του στην ΑΕΚ. Ας ξεκολησουμε και ας παμε παρακατω.
T-Rex, se xalase poli telika pou o Ximene8 eipe x8esi kapoies ali8ies gia thn omada mas. Den einai i proponisi simera pou se xalaei. Einai oti den bghke xtes o Manolo na sou pei to paramithi oti h AEK tha vgei sigoura prwta8lhtria, 8a to sikosei o Lympe to kalokairi, h AEK einai h Real Madriths ths Ellados, ktl ktl. Ola diladi auta pou 8a se ekanan na sinexiseis na panigirizeis apo tora oti eisai prota8lhths kai mas tous upoloipous 8a mas eixan jenerwsei teleiws kai 8a legame ti palto einai o kainourgios proponitis. To egrapsa kai tis proalles kai 8a to janagrapso kai simera: Manolo Ximene8 - O pio katallilos an8rwpos sthn pio krisimi ora gia tin AEK. ANASTASI!!!!!
ΝΑΙ........το έχω πει........με ΧΑΛΑΣΑΝ και τα ΔΥΟ με χαλάσανε και οι δηλώσεις ότι είμαστε Σεβίλη και ότι δεν μίλησε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....και ότι οι προπονήσεις γίνανε "μικρό μου πόνυ" με αγκαλιές και φατούρα..
na se rotiso kai go kati pou se blepo toso kairo kai grafis grafis gia olous enomenoun klp ! kai esi ise tora pou prospathis na feris dixonia! o proponitis kani etsi proponisi min se niazi lipon ti kani 2 xronia tha ine edw ! ite to thes ite oxi ! to pos kani protathlitismo asto se auton ! oute sxoli proponitikis exeis kani oute tpt ! stamata to kraximo i girna sta palia kai grafe gia enosi i stamata na grafis kai na spiris dixonia ! ekei pou ixes arxisi na giniese simpathis , egines antipathis! ektos an to kanis epitides gia na se krazoume enomeni ! episis imaste aek pame gia protathlima to pos tha prospathisi na to kani ine diko tou thema stirixeton gia na to kani ! to ti tha pi ine diko tou thema ! epidi den theli na kani proklitikes dilosis den pai na pi oti den to stoxeui kiolas ! ine pexnidia autes i dilosis ! ola auta ! opote min agxonese kai min spernis dixonia pano pou... ΣΥΝΕΧΕΙΑ arxisan oli na enononte eleos dld me tin anapodia sou
Δεν με ενδιαφέρει αν είμαι συμπαθής ή αντιπαθής. Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ να πάρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΑΔΙΚΟ ....ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ!!!
na se rotiso kai go kati pou se blepo toso kairo kai grafis grafis gia olous enomenoun klp ! kai esi ise tora pou prospathis na feris dixonia! o proponitis kani etsi proponisi min se niazi lipon ti kani 2 xronia tha ine edw ! ite to thes ite oxi ! to pos kani protathlitismo asto se auton ! oute sxoli proponitikis exeis kani oute tpt ! stamata to kraximo i girna sta palia kai grafe gia enosi i stamata na grafis kai na spiris dixonia ! ekei pou ixes arxisi na giniese simpathis , egines antipathis! ektos an to kanis epitides gia na se krazoume enomeni ! episis imaste aek pame gia protathlima to pos tha prospathisi na to kani ine diko tou thema stirixeton gia na to kani ! to ti tha pi ine diko tou thema ! epidi den theli na kani proklitikes dilosis den pai na pi oti den to stoxeui kiolas ! ine pexnidia autes i dilosis ! ola auta ! opote min agxonese kai min spernis dixonia pano pou... ΣΥΝΕΧΕΙΑ arxisan oli na enononte eleos dld me tin anapodia sou
Ενας πρώην προπονητής μας ( αλήθεια ποιός ; ) - πάντως οχι ο Μπάγεβιτς - είχε πεί οτι την σύνθεση της ομάδας , την φτιάχνουν ολοι μετά τον αγώνα . Πιό πρίν κανείς !!! Καλησπέρα σας ...
Επίσης ξέχασα να πω οτι χαίρομαι για τον Τ-ΡΕΞ που παρόλο που είναι πιτσιρικάς και υπεραγαπάει την ομάδα ΔΕΝ τρώει τη ΦΟΛΑ . ΔΕΝ τυφλώνετε απο την αγάπη του και την ανάνγκη να πιαστεί απο κάπου. Εχει μυαλό, κρίση και αποψη το παιδί και μπράβο του.
Ρε τι παμε και δινουμε λεφτα σε προπονητες?Ενα ντου να κανεις στο 365,θα βρεις καμια 50αρια!
Προπονητή θέλουμε. Όχι κάποιον που να τους βάζει να αγγαλιάζονται, να παίζουν φατούρο και να λέει κάντε ότι θέλετε στην επίθεση αρκεί να βάλετε γκολ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ "BAN" ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?
T -Rex den pas na kaneis kai tipota allo..Eilikrina to kourases ,,kai poly malista..As paizoun kai playstation sto kato kato.. AEK skise ton skolika..!!!
Θα γλυτώσετε μόνο εσείς που είστε αγγαλιά σε τριάδα..?
KALWS 'H KAKWS O KATHENAS LEEI THN GNWMH TOU EDW. ESEIS OI PIO SOFOI TI ASXOLEISTE ME TON T-REX KAI TON KATHE REX ?? AFOU FENETAI O ANTHRWPOS EXEI POLU XRONO GIA SKOTWMA ..KAI EINAI KOLLHMENOS. OLOI OI AEKTZIDES EIMASTE ME THN AEK TOU XIMENETH!!! FORCA AEKARA !!!OEEOEOEOEEEEEE.....!!!
Εσύ που δεν είσαι κολημένος αν αυτά στην προπόνηση τα έκανε ο Σόουζα θα έλεγες τα ίδια?
οκ. σε καταλαβαινουμε. ολο μ@@@@@@@@@@@κιες γραφεις
και ο μανωλάκης κάνει μ@@@@@@@@κιες στην προπόνηση είτε θες να το ΚΡΥΨΟΥΜΕ είτε όχι..
Λυπαμαι T-Rex αλλα θα συμφωνησω κι εγω με τα υπολοιπα παιδια. Σημασια εχει η ψυχολογια του ποδοσφαιριστή με δεδομενο οτι ικανοτητες υπαρχουν. Εμενα δεν με νοιαζει πως θα γινει η προπονηση. Με νοιαζει να δω αποτελεσμα. Ας παιζουν και κρυφτο, ας παιζουν ξυλικι, ας παιζουν και μπουκαλα με την μεταφραστρια. Δεν με ενδιαφερει. Με ενδιαφερει οταν θα μπουν στο γηπεδο το ματι τους να γυαλιζει. Μην κολλαμε σε λεπτομερειες. Ενα νεο ξεκινημα παμε να κανουμε. Αν ειναι να γκρινιαζουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πριν καν δουμε τι παιζει δεν παμε μπροστα. Στο λεω χαλαρα, μην το συνεχιζεις. Μην μας αναγκασεις να βγουμε απ τα ρουχα μας bro
"Aς παιζουν και μπουκαλα με την μεταφραστρια" ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΕ panemorfosavros ΕΓΡΑΨΕΣ ..
Διάλεξε άλλους δύο και αγκαλιάσου σε τριάδα. Πάρε και μια αγκαλιά ξύλα και κάψου μόνος σου.
Sovaroi AEKTZHDES. Afiste ton anthropo na doulepsei. To na exei kai ligo xavale i proponisi den einai kako isa isa dimiourgei eyxaristo klima. T rex apo tin arxi den se eida kala file mou!! Ante pigene na pexeis allou kai ase anthropous sovarous na kouventiasoune. Esy lysages gia ton Manolo. Ase sas mathame kai tha mpeite siga siga sto perithorio i tha fate matsouki. Mexri edo itan O APLON KAI AGNOS AEKTZHS EPANASTATHSE.. T akoute orismenoi???
Αν αυτά τα έκανε ο Σόουζα θα έλεγες τα ίδια ή θα έλεγες ότι φέραμε έναν τρελό?
t-rex i mama dn mas agkaliaze arketa kai exoume ena koblex me to 8ema e?
ότι ναναι... Ρε φίλε προσπάθησε να καταλάβεις αυτά που γράφω. Αν αυτά τα έκανε ο Σόουζα ή ο Νιόπλιας ακόμα τα γέλαγες.
Aν αυτά τα έκανε ο Σόουζα θα τον είχατε κρεμάσει ανάποδα. Ξεχάστε αν με συμπαθείτε ή όχι και προσπαθήστε να καταλάβετε αυτά που γράφω.
Ρε παιδιά γιατί την πέσατε όλοι στον T-REX ;; διαφωνεί σε κάτι ....και λοιπόν; Αν αυτά τα έκανε άλλος προπονητής θα είχατε ......άλλη γνώμη περί τεχνολογίας κλπ..... ας πούμε π.χ ο.........τρέντι τύπος από την Αγγλία.....τι θα του σούρατε τώρα ένας θεός το ξέρει.......που τον βρήκαμε .....παιδική χαρά μας έκανε......θα μας αποτελειώσει κ.α όμορφα.Άποψη αναλόγως το όνομα........δεν είναι άποψη. Αν κάνει σωστά ή όχι θα το κρίνει ο χρόνος , ίσως μάλιστα πιο δίκαια ο δεύτερος , χαλαρώστε μέχρι τότε και εσείς και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο T-REX.
Aν αυτά τα έκανε ο Σόουζα θα τον είχαν κρεμάσει ανάποδα.
Aν αυτά τα διαβάζατε σε ρεπορτάζ γαυροβάζελων ακόμα θα γελάγατε. Με αγγαλιές και φατούρα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ???
ΦΙΛΕ ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ...ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΙΑ ΧΑΛΑΡΑ...Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!
Αν τα έκανε αυτά ο Σοουζα θα τον έλεγες τρελό.
stin treliki an apotixi ke ton dioksoun anelave esi vre t rex ton pagko
apo th sevili ton ferame vre anthrope ton proponiti. oxi apo thn kipro ine dinaton na ton krinis esi? eleos diladi den theli poli nionio
..................από την άλλη.....δες το και από την καλή του T-REX . Όταν θα αρχίσει τίποτα φάπες ο Τζεμπούρ θα δικαιολογείτε προς τα έξω ότι ήταν μέρος της προπόνησης ....... :D Προνοητικός ο Ισπανός.....
goustaaaarw
εσυ τ-rex, οταν ειχαμε τον μπαγεβιτς κ πηγαιναμε κατα διαολου, δε μιλαγες. μηπως στενοχωρηθηκες που εφυγε; αν δε σ'αρεσει ο μανολο μην ασχολεισαι με την ΑΕΚ. ολοι στηριζουμε μανολο,αν εσυ δε θελεις, αλλαξε σαιτ να ησυχασουμε
Tεχνολογία είναι οι αγγαλιές και τα ομαδικά φατούρο??? Ότι καλή γνώμη είχα για αυτόν εξαφανίστηκε από την ώρα που άρχισε να κάνει μαλ***** δηλώσεις και τα κάνει τα αποδυτήρια "μικρό μου πόνυ"...
ΡΕ Τ-REX...ANTE VGES LIGO APO TO SPITI SOU NA PIEIS KANA KAFE 'H NA PAIXEIS ME TOUS FILOUS SOU. TO POLY PC SE EXEI PIRAXEI.
ΞΕΚΟΛΛΑ ΡΕ Τ ΡΕΧ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ,ΑΠΟ ΤΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΜΟΥΡΤΖΟΥΦΛΗ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
Σωστά.....για να φτιάξει η ψυχολογία ας αγγαλιαστούν όλοι μαζί και ας χορέψουν ένα βαλς........ ΡΕ...........ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ........ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.........!!!
t rex me dusan den isoun etsi ti egine? kai ti egine kala kanoun kai agaliazonte,treis treis deka deka dio dio faturo skatouro oti theorite oti xriazete o manolo kala kani kai to kani,epeza ekso imiepagelmatiko americaniko ragby einai sinithes afta ekso anxolitika kai enotika,adika trelenese
T- REX THELEIS NA AGKALIASTOYME KAI NA RIXOYME FATOURO STOUS ALLOYS????? THA TOYS ARXISEI SE TIPOTA SFALIARES EKEI O DELLAS KAI THA GINOYME H KALYTERH OIKOGENEIA
Τ -ΡΕΧ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ GAY TΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ........ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ......ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥ@@@@@!!!!!
Δεν μπορώ να σου απαντήσω κατάλληλα γιατί θα έχει πολλά μπινελίκια το μήνυμα και δεν θα δημοσιευτεί...θα συνεχίσω να σε αγνοώ όπως έκανα τόσο καιρό...
PAIDIA O T-REX GAUROVAZELOS DEN EINAI SIGOURA ...AUTO POU EINAI ..EINAI OTI ENAI KOURASTIKOS KAI POLU MALISTA
sks epitelous.....milas les kai eisai proponitis....ena 0 eisai sks epitelous
t-rexaco αν δεν σου αρεσει να πας στην κυπρο μαζι με τον αγαπημενο σου προπονηταρα.αντε μας τα εχεις πρηξει γαυρακο.τα εχω πει απο την πρωτη στιγμη για σενα και τις ειρωνιες σου.
Δεν είμαι ούτε μπαγεβιτσικός ούτε οσφπ. Είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ.
Μη μου πέφτεις τώρα που μπαίνει σε μια σειρά η ομάδα δικέ μου. Επειδή είσαι Αεκάρας παλαιάς κοπής σαν και μένα απ' ότι κατάλαβα, θυμήσου πως η ΑΕΚ ήταν πάντα μια οικογένεια. Γι αυτό πετύχαμε πολλά με λιγότερα απ ότι οι άλλοι. Μόνο στις επιστροφές Μπάγεβιτς γινόμασταν μπορντέλο (ευθύνες σε όλους μας!). Άσε τον Λόλο να κάνει δουλίτσα και θα δούμε. Επίσης, μπορείς άνετα να κάνεις πρωταθλητισμό πουλώντας και κανα Παπασταθόπουλο που και που. Απλά επενδύεις τα κέρδη σου. Τώρα στην νέα αρχή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ (άλλη μια) θέλω το πνεύμα του T-Rex και όχι του οποιουδήποτε mizeros21 ή kakomoiris_aekara Υ.Γ. Το φατούρο μια χαρά προπόνηση μου μοιάζει για όποιους δεν γουστάρουν να δουλέψουν!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΧ Τ-ΡΕΧ Κ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΠΑΡΕΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΓΙ¨΄ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛΑΚΙ ΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Κ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
μανολο φτιαξε ομαδα εσυ, κ οσοι θελουν πρωταθλημα φετος, γραψτους στα π@@@@@@@ρια σου. αντε απο δω κομπλεξικοι
Μανολο προχωρα ειμαστε μαζι σου.Για οποιον εχει παιξε μπαλα σε σοβαρο επιπεδο ξερει πως για τετοια κολπα σε προπονησεις οι παιχτες ψοφανε.Δημιουργουνε ενωτικες και χαρουμενες καταστασεις ενω τονωνουν την σχεσεις μεταξυ προπονητικου τιμ και παιχτων.Η ΑΕΚ προχωραει μπροστα και ξεπερναει αμφιβια και νοσηρες καταστασεις του παρελθοντος οσο και να πονανε καποιοι απο την αποτυχια του εκλεκτου τους.Οσο για διαφορους δεινοσαυρους, απο το ενωτικο και και ΑΕΚτζηδικο κλιμα που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημιουργουσαν εχουν καταντησει γραφικοι και κομπλεξικοι με τα λεγομενα τους. ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
pes ta re file....t-rex me exeis apogoiteusei aderfe...epeidi exw paiksei mpala estw kai se erasitexniko otan mia omada einai panw apo ola oikogeneia kai exei kalo klima ipernikaei ola ta sistimata....giati paizei o enas gia ton allo....kai gia na ftiaxtei to klima xreiazonte kai auta pistepse me....fortsareis sti proponisi otan einai dinati taktika alla iparxei kai ena kalo klima...kai to protathlima na min paroume me to kipelo kai mia poreia sto uefa(pio eukola poreia eurwpi para edw me ta korakia)eimai euxaristimenos gia fetos....mia 8ada mporoume na pame
Μανόλο κάθε Δευτέρα να παίρνω και εγώ μέρος στο φατούρο ; Αλλά μόνο σ΄ αυτούς που δεν ίδρωσαν την φανέλα την Κυριακή !!!!! ΥΓ στο φατούρο εγώ θα συμμετέχω και με κλοτσιές
orismenoi oti k n deite sas ksunizei k sas vrwmaei eiste grafikoi kai kourastikoi pia me tetoia mourmoura mazeuoume olh thn gantemia kai mousikh n vazei k aggalies KOUMANTO KANEI AYTOS k an kanei swsta th krithei dld lakamades einai autoi sthn ispania pou ta efarmozoun????
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ...ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ...Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΟΜΩΣ.Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΟΔΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ...ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΛΕΡ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ Ο ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Λοιπόν παιδιά τελικά φαίνεται ότι ο αγαπημένος μας τι-ρε(ξ) είναι ή κανα 12χρονο αγοράκι ή κανας γαυροβάζελος. Σταμάτα ρε πια να γράφεις π@@ές, ακόμα κι αν το κάνεις επίτηδεσ γιατί έχεις έναν προφανή λόγο, λίγη αξιοπρέπεια τουλάχιστον θα πρεπε να την έχεις. Σβήστε τον τον καθυστερημένο πια! Χάρη σε κάτι τέτιους δεν μπορούμε να ορθοποδήσουμε τόσα χρόνια. Δεν θέλω να ξαναδώ ούτε ένα αρνητικό σχόλιο για τον μόνο σοβαρό και προπάντων ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ! Πάμε γερά, με συνέχεια της σκληρής... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσπάθειας του Αδαμίδαρου θα έρθουν σιγά σιγά οι επιτυχίες.
Eπειδή θεωρώ ότι ήταν ΛΑΘΟΣ οι δηλώσεις του ότι είμαστε Σεβίλη της Ελλάδος και επειδή θεωρώ γελοιότητες τις αγγαλιές και τα φατούρα είμαι γαυροβάζελος ε?? ΗΜΑΡΤΟΝ
re oloi exoun dikio t-rex. etsi 8a kanoun pases opos i mpartselona kai na einai se grigorsi giati merikes fores paizoun san katsikia.(palia epezan san katsikia) kai 8a deis ti kiriaki an pezoun oi de paizoun kala.
re oloi exoun dikio t-rex. etsi 8a kanoun pases opos i mpartselona kai na einai se grigorsi giati merikes fores paizoun san katsikia.(palia epezan san katsikia) kai 8a deis ti kiriaki an pezoun oi de paizoun kala.
Η ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΞΙΦΗ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΜΑΞΙΑ ΤΡΕΝΑ KAI ΦΟΡΤΗΓΑ,ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΟΥΝΙΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤAΣ ΜΑΝΟWAR?
KSEXASES TA POSTER STA APODYTHRIA TOY KOYTALIANOY KAI TOY TROMARA.
xaxaxa ego etsi tha ekana.....
Η Σεβιλη στην Ελλαδα θα το σήκωνε περίπατο δεν καταλαβαίνω τι σε χαλάει ?Γιατί κάτι τέτοιο εννοεί Εσυ τι κατάλαβες οτι σου υποσχέθηκε? Να εισαι 3ος και 4ος ? Ούτε ο Παράσχος δεν θα εννοούσε κάτι τέτοιο
σίγουρα όμως δεν ήμαστε ρεαλ και μπάρτσα πάντως.. η αλήθεια να λέγετε.. φράγκα δεν έχουμε, και βάση τίτλων ήμαστε η 3η δύναμη στην ελλάδα.. με αυτό το σκεπτικό το είπε ο Χιμένεθ.. για μας φυσικά ειναι η ΑΕΚάρα πρώτη.. Φτάνει ξεκολλήστε τώρα.. σιγά μην του πούμε και την προπόνηση να κάνει.. έλεος.
kai ti 8es re t-rex??na mpainei ghpedo o manolo kai gia 3 wres na mhn kanoun plaka na mhn milane kai na proponountai mono????na fovountai oi paiktes ton proponhth???????e3alou auth h diadikasia den krataei 1 wra 5-10 lepta.........prepei na uparxei kalo klima......EINAI KAKO NA PAIZEI MOUSIKH??????????
kai ti 8es re t-rex??na mpainei ghpedo o manolo kai gia 3 wres na mhn kanoun plaka na mhn milane kai na proponountai mono????na fovountai oi paiktes ton proponhth???????e3alou auth h diadikasia den krataei 1 wra 5-10 lepta.........prepei na uparxei kalo klima......EINAI KAKO NA PAIZEI MOUSIKH??????????
παν απ ολα οικογένεια πρέπει να είναι η ομάδα.. και να παίζουν για τους συμπαίκτες και για την ομάδα μπάλα και όχι ο καθένας για τον εαυτό του.. αφήστε τον προπονητή να δουλέψει. Θα τον κρίνεται όταν πρέπει.. σταματήστε να γκρινιάζετε..
ripper egrapses!
Ρε T-Rex είσαι η δεινοσαυροποίηση της γελοιότητας. Ούτε αγώνα δεν είδες να κοουτσάρει ακόμα και τον έβγαλες άχρηστο. Είσαι ότι χειρότερο έχω γνωρίσει σε ΑΕΚτζή. Ηρέμησε λίγο γιατι σε βλέπω για πολύ bann!!!! (Και σε είχα συμπαθήσει με το θετικό κλίμα που προσπαθούσες να φτιάξεις τις προάλλες!!!! ). Ρε μπας κι έχεις γεννηθεί μετά το 94 και δεν έχεις δει κανένα πρωτάθλημα και κάνεις σα τρελός;;;;
"Όποιος δεν κατάφερνε να τρέξει να... αγκαλιαστεί σε τριάδες με τους συμπαίκτες του υπήρξε... τιμωρία!" ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...............ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΩΔΙΑ.......... ΜΑΝΟΛΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ
T-REX parto apofash! Oso kai na mhn sou aresei o Manolo kai oi agkalies to Prwta8lhma einai diko mas!!!! 8a to shkwsei o lympe kai oloi oi alloi 8a einai agkaliasmenoi se 3ades!!!
ooooooooooooooooooooooollllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee taliban taliban taliban!!!!!
Θεϊκό! Και θα ρίχνουν όλοι μαζί φατουρο στον Γιάχιτς! (λέω τυχαία ένα όνομα)
ΞΕΚΟΛΛΑ ΡΕ ΤΡΕΛΕ....ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ...ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ .....Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΔΛΔ ΕΣΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΜΠΑΛΑ....ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...???? ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ....ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΚΟΝΑ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΓΓΑ....ΕΛΕΟΣ...
Τέλειο Ripper!!!!
RE SEIS SOVAREFTEITE OLOI EDW MESA. MHN ASXOLEISTE ME TA PANTA. DINEI ENA THEMA DILADI TO AEK365 KAI OLOI THA PREPEI NA VGALETE SYBERASMATA. DILADI AN DIARREYSEI PWS KATOU...NE STA APODYTHRIA PREPEI OLOI NA XOUME APOPSH GI' AUTO? AN KA...NE MESA, AP EKSO H PANO STH LEKANH? SOVAREFTEITE. KAI SY AEK365 SE PARAKALW MHN EISAI TOSO ANALYTIKO GIATI VLEPEIS EXEI KAI PAIDIA EDW MESA..
το κανει για να τους εχει σε εγργορση αλλα και για να τους προετοιμασει για οταν θα το παρουμε.
wraios o ximeneth makari na desei thn omada kai na pame gera gia prwtathlima fetos!
φίλε, με τραγούδια, αγγαλιές, φατούρα, μασαζάκια και χειροκροτήματα με γελάκια δεν πάμε γερά... πάμε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι.....
o T-Rex thelei na asxoloumaste mazi tou oloi tin wra grapste ton paidia....kara....einai
T-Rex koftw re.....mas exeis zalisei....pragmatika min ton sinexizeis!
T-REX se vriskw poli antitheto me tin texnologia kai me ton manolo genika...ti thes dld na tous kanei gia na tous anevasei psixologia;;mousiki tous evale kai ekane kai ligo plakitsa...etsi einai oi omades aderfe..prwta apo ola oikogeneies.. kai to ksereis kala...pws den eimai katholou kala sta miala..aekara s'agapw..opou kai na apizeis tha eimai k gw...
Σωστά... για να πάρουμε το Πρωτάθλημα θα πρέπει να αγγαλιάζονται σε τριαδες και να παίζουν φατούρο... ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ??? Κάνει τα αποδυτήρια της ΑΕΚ...........ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ