Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φθιώτιδα: Έβαλε φωτιά στο σπίτι τους, γιατί του ζήτησε διαζύγιο η γυναίκα του

Ο 51χρονος κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας και για την πρόκληση της πυρκαγιάς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Απίστευτο περιστατικό σήκωσε στο πόδι τη Δημοτική Ενότητα Ελάτειας στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας στη Φθιώτιδα, αργά το βράδυ της Τρίτης (15/2).

Από διαμέρισμα 1ου ορόφου, ξεκίνησε πυρκαγιά, που, σύμφωνα με το lamiareport, έβαλε ο ίδιος ο 51χρονος ιδιοκτήτης του, όταν του ζήτησε διαζύγιο η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ο ίδιος μεθυσμένος φέρεται να την απείλησε και στη συνέχεια να έλουσε με πετρέλαιο τον καναπέ του σαλονιού βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης από αστυνομικούς του ΑΤ Αμφίκλειας.

Έξι Πυροσβέστες με δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας, επενέβησαν σβήνοντας την πυρκαγιά που πρόλαβε να καταστρέψει σημαντικό μέρος του σπιτιού, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.

Ο 51χρονος κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας και φυσικά για την πρόκληση της πυρκαγιάς.

Πηγή: skai.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ