Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

NOVA και με υπογραφές

Υπογράφηκε σήμερα η συμφωνία της Σούπερ Λιγκ με τη NOVA για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Επικυρώθηκε και επίσημα η συμφωνία της Σούπερ Λιγκ με τη NOVA για την επέκταση της συμφωνίας για κεντρική διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μέχρι το 2014 αφού πέσανε και οι απαραίτητες υπογραφές. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η συμφωνία που μόλις υπογράψαμε, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι θετική εξέλιξη για όλες τις ομάδες» ενώ στην συνέχεια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μπει και ο Ολυμπιακός στην κεντρική διαχείριση λέγοντας «Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, όπως έχω δεσμευθεί από τη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος της Super League, πρόθεσή μας είναι να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε, όταν έρθει η ώρα, για το καλό όλων των ομάδων και πάνω απ' όλα του Ολυμπιακού»

Από την πλευρά του ο Πάνος Παπαδόπουλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Forthnet Group, είπε για τη συμφωνία: «Υπογράψαμε μια σημαντική σύμβαση, τόσο για τη NOVA όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω του προέδρους των 14 ομάδων, τον πρώην πρόεδρο κ. Νικόλα Πατέρα και τον νυν πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη».

Να θυμίσουμε πως το ύψος της συμφωνία αγγίζει τα 176 εκατομμύρια ευρώ και η NOVA αναλαμβάνει και την κάλυψη του αγώνα τέταρτης επιλογής που είχε ο ΣΚΑΙ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ