Απολογήθηκε σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Στάυρος Αδαμίδης μέσω του νομικού συμβούλου της Ένωσης, Χάρη Γρηγορίου, Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε κληθεί σε απολογία για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης είχε κόψει δυο βαθμούς από την Ένωση μη δίνοντας τέσσερα πέναλτι. Αυτό υποστήριξε και ο Χάρης Γρηγορίου πως «Ο κ. Αδαμίδης είχε ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί. Τη δυσφήμιση και την απαξίωση του επαγγέλματος την έκανε ο κ. Κουκουλάκης που δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι». Παράλληλα για την επίμαχη φράση που είχε πει ο Αδαμίδης, πως δηλαδή δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα με τέτοιες διαιτησίες ο κ. Γρηγορίου τόνισε ότι «... ήταν μια μεταφορική φράση και αναπαριστά την αγωνία του κ. Αδαμίδη».
Πέρα από τον Αδαμίδη σε απολογία είχε κληθεί και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού για τις δηλώσεις του κατά του Δαλούκα. Τον κ. Μαρινάκη εκπροσώπησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης ο οποίος ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις έγιναν με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και αφορούσαν τον συγκεκριμένο διαιτητή και όχι το σύνολο της διαιτησίας έτσι αρμοδιότητα για να τυχόν τιμωρία του Μαρινάκη έχει μόνο η γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Τέλος ως αφορά την φράση του για «εγκλήματα κατά της Ελλάδας» ο Γκαγκάτσης παραδέχτηκε πως ήταν λίγο υπερβολική αλλά ανέφερε ότι δικαιώθηκε για τις τοποθετήσεις του και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αξιοπιστία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

"Τον κ. Μαρινάκη εκπροσώπησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης ο οποίος ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις έγιναν με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και αφορούσαν τον συγκεκριμένο διαιτητή και όχι το σύνολο της διαιτησίας έτσι αρμοδιότητα για να τυχόν τιμωρία του Μαρινάκη έχει μόνο η γενική συνέλευση της ΕΠΟ." Ωραίο το επιχείρημα Γκαγκάτση! Δηλαδή αν, λέμε αν, εγώ αρχίσω τώρα και του λέω διάφορα αποκλίνοντα της κοινώς ααποδεκτής ηθικής (μπινελίκια δηλαδή) και ισχυριστώ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι δεν είμαι εγώ αλλά ο εκπρόσωπος του εαυτού μου, γιατί αυτήν την ιδιότητα έχω τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα, σε ποιον θα κάνει μήνυση; Κι αν (αν λέω) υποθέσουμε ότι εγώ δεν συμφωνώ με τον εκπρόσωπό μου και θέλω να τον σχολάσω πού θα αποτανθώ για να ζητήσω από τον κ. Γκαγκάτση να με εκπροσωπήσει εναντίον του εαυτού μου, ώστε να μου αποσπάσω τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση; Μεγάλε... Πόσα θς να μας τρελάνεις;
ορε μαγκα μου. επαθα πλακα!!!! υποθεση ντρεϋφους.....