Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 5χρονου Ραγιάν στο Μαρόκο καθώς το αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από το πηγάδι που βρισκόταν επί 5 μέρες.
Όπως ανακοίνωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, το αγόρι πέθανε πριν οι διασώστες κατορθώσουν να φθάσουν σε αυτό.
Αρχικά διεθνή Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το παιδί ανασύρθηκε ζωντανό ωστόσο στη συνέχεια επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση του θανάτου του.
Οι διασώστες άνοιξαν οριζόντιο τούνελ για να φθάσουν στον θύλακα όπου βρισκόταν το αγόρι, αφού αφαίρεσαν μεγάλο μέρος της πλαγιάς.
Ο βασιλιάς Μοχάμεντ απηύθυνε τα συλλυπητήριά του στους γονείς του, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι και μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Πηγή: ethnos.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!