Σε 17 προσαγωγές μελών της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» προχώρησε η αστυνομία στην πλατεία Καλλιγά στα Κάτω Πατήσια. Εκεί, μέλη της συλλογικότητας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από εκδήλωση στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Στην κινητοποίηση που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, ακούγονται συνθήματα εναντίον της διαχείρισης της «κακοκαιρίας Ελπίς» από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.
Σε ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος της Αθήνας σχολίασε για το γεγονός: Κανένα χαφιεδότσουρμο δεν με σκιάζει και δεν μπορεί να με εμποδίσει από το να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε μέρα, σε διαφορετική γειτονιά να μιλάω με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

