Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σαντορίνη: Ποτάμια οι δρόμοι από τη βροχή και το χαλάζι (VIDEOS)

Μηχανήματα του δήμου έχουν βγει στους δρόμους και επιχειρούν να απομακρύνουν το χαλάζι, ώστε να κρατήσουν ανοιχτή την κυκλοφορία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η κακοκαιρία που πλήττει τις Κυκλάδες, με τις καταιγίδες, το χαλάζι και τους θυελλώδεις ανέμους (ισχύει απαγορευτικό απόπλου από το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου λόγω των ανέμων, η ένταση των οποίων φτάνει μέχρι και τα 9 μποφόρ), έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά της και στη Σαντορίνη. Σε περιοχές, όπως η Μεσαριά, τα στενά έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και σε περιοχές κοντά στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, μηχανήματα του δήμου έχουν βγει στους δρόμους και επιχειρούν να απομακρύνουν το χαλάζι, ώστε να κρατήσουν ανοιχτή την κυκλοφορία. Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται και η θερμοκρασία, με τον υδράργυρο να μην ξεπερνάει το πρωί τους 1-2 βαθμούς.

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ