Τα διαιτητικά όργια του Μακεδόνα Γκορτσίλα και του Λετονού VARίστα Τρεϊμάνις που έφερε ο Κλάτενμπεργκ, οι οποίοι έφαγαν πεντακάθαρο πέναλτι του Μάνταλου στο 0-1 και την αποβολή του Κουλούρη σε… δύο χρόνους, αρχικά στο φινάλε του πρώτου μέρους για βάναυσο χτύπημα στον Μάνταλο και ακολούθως στην επανάληψη για ξεκάθαρο χέρι, ίσως έχουν εξήγηση.
Ενδεχομένως ο… ελπιδοφόρος Γκορτσίλας, δεν ήθελε να στεναχωρήσει την αδελφή της ξεναγού του Κλάτενμπεργκ στην Τρούμπα που είναι στέλεχος του Ατρόμητου. Υπενθυμίζεται πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, είχε γνωρίσει τις ομορφιές του Πειραιά με συνοδό την κυρία Ντέπυ Κοξένογλου αδελφή στελέχους του Ατρόμητου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Στη μπουλιφς μου κερδίσαμε κι ετσουξε
Απο πισω εντωμεταξύ ο φολα γαυρος Σκουλος
Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί!!
Και τι έγινε ρε παιδιά;;; Αφού η ΠΑΕ είναι μια χαρά ευχαριστημένη από τον λόρδο...