Να αποκτήσει η ΑΕΚ μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό της παιχνίδι θέλει ο Αργύρης Γιαννίκης, κάτι που τόνισε δημόσια μιλώντας στην Cosmote TV, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Ο προπονητής αναλυτικά είπε:
Για τον στόχο στο ματς με τον Παναιτωλικό, εκτός από τη νίκη.
Η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στην εικόνα της ομάδας, θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις φάσεις του παιχνιδιού μας που έχουμε τον έλεγχο.
Για τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις, με δεδομένη την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε γιατί έπρεπε να ενσωματώσουμε τους παίκτες που προέρχονταν από covid. Ήταν, όμως, μια εβδομάδα που είχε από όλα, είχε άμυνα, επίθεση, εντάσεις και μετάβαση. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς.
Για το αν είναι στο μυαλό του η επιλογή του Άμραμπατ για την κορυφή της επίθεσης, με δεδομένες τις ενοχλήσεις του Αραούχο στη μέση, αλλά και το ότι χρησιμοποίησε εκεί τον Μαροκινό για κάποια λεπτά στο παιχνίδι με την Λαμία.
Σίγουρα είναι μια επιλογή, αλλιώς δεν θα την κάναμε. Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Περιμένω από ώρα σε ώρα να ανακοινωθούν οι δύο χάφαροι . !!!!
Μάλλον θα συνεχίσεις να περιμένεις
Έχεις κάποια πληροφορία;
ασχετο.
αυτο με τον ΠΑΟΚ και τα πεναλτυ εχει καταμτησει ΑΗΔΙΑ !!! Απο το τιποτε παιρνει καθε ματς πεναλτυ και με αυτο παιρνει τις νικες .ΕΛΕΟΣ.