Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Ντάουνινγκ Στριτ ζητά συγγνώμη στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα πάρτι πριν την κηδεία του Φίλιππου

Η κυβέρνηση απολογήθηκε, μετά τις αποκαλύψεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Νο 10 ζήτησε συγγνώμη από τη βασίλισσα για δύο πάρτι που έγιναν στην Ντάουνινγκ Στριτ την παραμονή της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου πέρυσι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον.

Επιβεβαιώνοντας ότι είχε εκδοθεί συγγνώμη στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού είπε: «Είναι βαθύτατα λυπηρό που αυτό έλαβε χώρα σε περίοδο εθνικού πένθους και ο Νο 10 ζήτησε συγγνώμη από το παλάτι για αυτό».

Αρνήθηκε να πει εάν ο Τζόνσον θα ζητήσει συγγνώμη αυτοπροσώπως από τη βασίλισσα στην επόμενη ιδιωτική τους συνάντηση, αλλά ανέφερε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός αναγνώρισε τον «σημαντικό θυμό» των πολιτών για τις κοινωνικές εκδηλώσεις τις ημέρες του lockdown.

Πηγή: lifo.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ