Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ιταλία: Οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται επειδή παρέλαβαν ροζ μάσκες κατά του κοροναϊού

«Η αγορά είναι ακατανόητη», αναφέρουν, σε επιστολή τους, οι αστυνομικοί


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η αστυνομία της Ιταλίας διαμαρτυρήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας επειδή παρέλαβε ροζ προστατευτικές μάσκες κοροναϊού για να φορούν οι άνδρες της εν ώρα υπηρεσίας, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο χρώμα κινδυνεύει να πλήξει τη φήμη της.

«Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο πίσω από την αγορά των μασκών σε ένα χρώμα που εκ πρώτης όψεως θα φαινόταν αταίριαστο με τις δυνάμεις μας», γράφει στην επιστολή του προς το υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας το σωματείο των αστυνομικών.

«Η αγορά είναι ακατανόητη», αναφέρεται, ακόμη, στην επιστολή και οι αστυνομικοί συμπληρώνουν ότι, έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας του κοροναϊού, θα έπρεπε να ήταν εύκολη η αγορά των κατάλληλων μασκών.

Μελλοντικά, οι μάσκες πρέπει να είναι μόνο μαύρες, λευκές ή μπλε, καταλήγει η επιστολή. Ωστόσο, για την ώρα, δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από το υπουργείο Εσωτερικών.

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ