Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Διπλό για τη Ζενίτ στην παράταση

Η Ζενίτ κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (80-76) και να διατηρηθεί στην τετράδα της κατάταξης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μπίλι Μπαρόν έκανε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς στην κανονική διάρκεια κι ο Τζόρνταν Λόιντ ανέλαβε δράση στην παράταση, για να πάρει η Ζενίτ την εκτός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα (80-76).

Οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στην εκκίνηση του αγώνα, βρέθηκαν γρήγορα στο +8 (18-10 στο 6') , πολύ γρήγορα όμως η Ζενίτ αντέδρασε. Με όπλο την ευστοχία σε δίποντα (5/6) και τρίποντα (6/10), η ρωσική ομάδα πάτησε το γκάζι και έφτασε στο +8 (21-29) της πρώτης περιόδου, προστατεύοντας μάλιστα το προβάδισμά της μέχρι την ανάπαυλα. Δεδομένων βέβαια των εντυπωσιακών ποσοστών ευστοχίας που είχε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ (8/10 δίποντα, 9/16 τρίποντα), το +2 (42-44) του ημιχρόνου ήταν ελάχιστο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθαν όλα τούμπα. Με τη Ζενίτ λοιπόν να έχει 2/13 εντός παιδιάς, 1/4 βολές και 4 λάθη στην περίοδο, ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε την ευκαιρία να πάρει αυτός το προβάδισμα (57-50 στο 30') και να νιώσει πολύ πιο σίγουρος για την εξέλιξη της αναμέτρησης.  Το παιχνίδι από εκεί κι έπειτα εξελίχθηκε σε μονομαχία, με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τη Ζενίτ να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και χάρη σε μεγάλα καλάθια από τον Κόνερ Φράνκαμπ και τον Τζόρνταν Λόιντ να δημιουργεί ισοπαλία (69-69) με λιγότερο από ένα λεπτό για το τέλος. Οι ερυθρόλευκοι είχαν την ευκαιρία να πουν την τελευταία λέξη, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν στο φινάλε ο Νίκολα Κάλινιτς και ο Νέιτ Γουόλτερς δεν κατέληξαν στον στόχο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο όλα ήταν θέμα άμυνας, ριμπάουντ και είχε πρωταγωνιστή τον Τζόρνταν Λόιντ. Ο έτερος πρώην ερυθρόλευκος πήρε μεγάλα σουτ, ήταν συνεπής και οδήγησε τη Ζενίτ στην εκτός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, που εδραίωσε τη ρωσική ομάδα στην τετράδα της κατάταξης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-29, 42-44, 57-50, 69-69κ.α., 76-80.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ράντονιτς): Λαζάρεβιτς, Γουόλτερς 19 (8/14 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 0/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 λάθος), Μίτροβιτς 11 (3/4 δίποντα, 5/8 βολές), Λάζιτς 2, Κάλινιτς 13 (2/8 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 0/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χόλινς 15 (2/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/3 βολές), Σιμόνοβιτς 2, Ιβάνοβιτς 2, Μάρκοβιτς, Γουάιτ 1, Κούζμιτς 9 (3/4 δίποντα, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ), Τσίρμπες.

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Πασκουάλ): Λόιντ 8 (3/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη), Καρασέφ 5 (1), Κουλάγκιν 3 (1), Μπαρόν 25 (4/4 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 2/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 4 λάθη), Πούσκοφ 2, Κουζμίνσκας, Ζούμπκοφ 8 (2), Πόιτρες 7 (3/6 δίποντα, 1/1 βολή, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πονίτκα 5 (11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Φράνκαμπ 4, Μίκι 13 (3/6 τρίποντα).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ