Αντίθετη με την ανάδειξη του πρωταθλητή του NBA, Γιάννη Αντετκούνμπο, ως Έλληνα αθλητή της χρονιάς, είναι η Χριστίνα Στεφανίδη.Τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο βραβείο έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.
«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια, σε σχετική διαφωνία με ακόλουθό της, επεσήμανε: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


....ασχολήθηκε ξανά με τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ???
Η Στεφανίδη λέει τα αυτονόητα!!! Φυσικά και μας καλύπτει απόλυτα. Άλλωστε τη "βράβευση" έκαναν οι "άτεγκτοι" δημοσιογράφοι.... Ποιος από δάυτους
Τεραστιος σεβασμος στον Γιαννη για οσα εκανε, την χαρα που μας προσεφερε και κυριως για το τι ανθρωπος ειναι αλλα η Στεφανιδου εχει απολυτο δικιο. Σκεφτητε οι αθλητες αυτοι για μερικα λεπτα η και δευτερολεπτα που κρατανε οι προσπαθειες τους, ποση δουλεια και ποσο ιδρωτα εχουν ριξει επι τεσσερα χρονια για να φτασουν στο σημειο να αναδειχτουν πρωτοι στον κοσμο. Ολα αυτα δε (ειδικα στην χωρα μας) χωρις καμια υποστηριξη, χωρις καμια βοηθεια και καμια αναγνωριση, γιατι κακα τα ψεματα οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσοτεροι απο μας ουτε τους ξερουμε και ισως να μην τους μαθουμε και ποτε, δυστυχως.
Για τα ωφελη, οικονομικα και οχι μονο, αναμεσα σε ενα Ολυμπιονικη και ενα πρωταθληυτη του ΝΒΑ, δεν θα αναφερθω καν γιατι θα δακρησουν και οι τοιχοι απο τα γελια.
Τιμη και δοξα σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ που ανεβαζουν την σημαια της χωρας μας στα ψηλωτερα σκαλοπατια του κοσμου.
Πως να διαφωνήσεις με την Κατερίνα? Ο Γιάννης ειναι ο καλύτερος αθλητικός πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό (ΝΒΑ ) αλλά στη φετεινή συγκυρία και λόγω της πανδημίας , ο Μίλτος Τεντόγλου ως Χρυσός Ολυμπιονίκης και ως αθλητής ατομικού αγωνίσματος (ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ) δικαιούται τον τίτλο αυτόν. Όμως ολα αυτά ειναι τυπικά .
Για εμας τους απλούς ανθρώπους , κάθε αθλητής που ανεβάζει λίγο ψηλότερα τη σημαία μας ειναι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ στις καρδιές μας !!!
Συμφωνώ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δε συγκρίνονται με καμιά λίγκα και κανένα άθλημα. Χρυσός Ολυμπιονίκης με μηδαμινή μάλιστα στήριξη απ το κράτος προς τους αθλητές στίβου. Άσε που τα playoffs του ΝΒΑ πέρυσι ήταν τραγέλαφος. Τα 3/4 των σταρ έλλειπαν από τραυματισμούς.