Η ανακοίνωση:
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον Πολωνό προπονητή Patryk Fogel
Ο Πάτρικ Φόγκελ γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1981 στο Οπόλε της Πολωνίας όπου ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην τοπική ομάδα, αλλά γρήγορα στράφηκε στην προπονητική.
Απόφοιτος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Βρότσλαβ, με ειδικότητα στην προπονητική του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ, επέστρεψε στο Οπόλε όπου ξεκίνησε να δουλεύει με τα αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών της τοπικής ομάδας ενώ από το 2007 έως2009 ήταν βοηθός προπονητή στην εθνική κορασίδων.
Τη διετία 2010-2012 δούλεψε στην KC Palas Bydgoszcz, για να επιστρέψει στο Οπόλε όπου ανέλαβε πρώτος προπονητής της Uni Opole, και την οδήγησε στην Α2 (πρωταθλητές το 2017), ενώ παράλληλα ήταν προπονητής και της ομάδας βόλεϊ του πανεπιστημίου της γενέτειρας του (κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο το 2018)
Τη σεζόν 2019-2020 εργάστηκε στη Σουηδία και την Χίλτε Χάλμσταντ, ενώ πέρσι ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Πολωνίας.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!