Στην αποκάλυψη ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη κατά του κοροναϊού προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δηλώνοντας ωστόσο ότι ποτέ δεν ήταν αντιεμβολιαστής.
«Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια από τα λόγια μου και έτσι έγινε η δυσφήμηση, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω ότι όποιος άνθρωπος η υγεία του δεν είναι στα καλύτερά της πρέπει να εμβολιαστεί», δήλωσε ο Έλληνας τενίστας στον Sport24 και τον Βασίλη Σκουντή.
Στη συνέχεια σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε πως «φυσικά και θα κάνω το εμβόλιο», ωστόσο έκανε γνωστό ότι ακόμα δεν έχει εμβολιαστεί κατά της covid-19.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!