Η ITF ακολούθησε το παράδειγμα της WTA και «έκοψε» τα τουρνουά της Κίνας τα οποίο επρόκειτο να διεξαχθούν το πρώτο τέταρτο της νέας σεζόν, εξαιτίας της υπόθεσης «εξαφάνισης» της Σουάι Πενγκ. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του e-mail που έστειλε η ITF στους παίκτες, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα και εξηγώντας τους λόγους της απόφασής της:
«Από τότε που η Πενγκ Σουάi δημοσίευσε τις καταγγελίες της, η ITF ενεπλάκη ενεργά στην προσπάθεια για να διασφαλιστεί η υγεία της, μέσα από τους διαύλους που είναι διαθέσιμοι σε μας, δημόσια και παρασκηνιακά. Η ITF δημοσίως έχει σημειώσει πως υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών και πως οι καταγγελίες της Πενγκ πρέπει να διερευνηθούν. Η πρώτη μας προτεραιότητα και ανησυχία είναι να εξασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια της Πενγκ Σουάι. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!