Στο αμυντικό κομμάτι που δουλεύει ιδιαίτερα ο Αργύρης Γιαννίκης αυτό το διάστημα που είναι τεχνικό της ΑΕΚ και η οποία απόψε «έδωσε» τη νίκη επί του ΠΑΟ στάθηκε ο Κλεμάν Μισελέν στις δηλώσεις του. Μιλώντας στην Cosmote TV είπε:
«Κυρίως έχουμε δουλέψει στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας κι αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε απόψε. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να βελτιωθούμε στο τραζίνσιον».
«Για το ματς μετά το πρώτο δεκάλεπτο, υποφέραμε. Μετά ο Παναθηναϊκός πήρε τη μπάλα, αλλά με… αλληλεγγύη».
Σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και πώς το βλέπει αυτούς τους μήνες που είναι στη χώρα μας είπε: «Ηταν ένα πρωτάθλημα που δεν γνώριζα καλά. Υπάρχουν όμως καλές ομάδες και παίκτες. Εμεις ως ΑΕΚ θα πρέπει να συνεχίσουμε ΑΕΚ με εμπιστοσύνη και πίστη στην ομάδα μας»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
τιμιος
Τίμια μέτριος.
Ισορροπημένος παίχτης, δείχνει και σεμνό παιδί.
Θέλει χρόνο, καλά πήγε σήμερα, θα πάει καλύτερα.
Μετά το 55΄ήταν πολύ καλός. Μέχρι τότε πελαγοδρομούσε. Το τελευταίο μισάωρο δίνει ελπίδες για τις ικανότητες του.