Ο Πέδρο Μαρτίνς συναντήθηκε, στην Αθήνα, με εκπροσώπους της Αλ Νασρ. Αυτό υποστηρίζει η επίσημη έκδοση της ιστοσελίδας goal.com, στη Σαουδική Αραβία, προσθέτοντας πως αναμένονται ανακοινώσεις τα επόμενα 24ωρα.
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής: "Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (σ.σ. Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού".
Ο Πορτογάλος τεχνικός ενδιαφέρει την Αλ Νασρ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Πέδρο Εμάνουελ, ο οποίος έκατσε στον πάγκο της ομάδας για, μόλις, πέντε αναμετρήσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Αρχίζουν τα γλέντια !! Ακόμα και να μην ισχύει θα τον κοιτάνε με μισό μάτι. Βάλε και το κοπα Άφρικα, έχουμε μοναδική ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Α,ρε τίγρη, αν είχες πάρει και ένα 8αρι... Τέλος πάντων, ότι έγινε, έγινε. Κλείστε ένα παιχταρα άμεσα, 1η Ιανουαρίου να είναι στα Σπάτα.