Υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Άργος επεχείρησαν να ληστέψουν τέσσερα άτομα, νωρίς το πρωί της Δευτέρας (4/10).
Με την απειλή όπλου ζήτησαν από τον διευθυντή να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, εκείνος όμως, λέγοντάς τους ότι δεν έχει τα κλειδιά, τους καθυστέρησε, ενώ την ίδια ώρα πελάτες της τράπεζας που έρχονταν εκείνη την ώρα, αντελήφθησαν τις κινήσεις των ληστών και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας. Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν και ακολούθησε καταδίωξη (σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνεχίζεται) κατά την οποία ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα των ληστών. Όπως διευκρινίστηκε, ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
