Ένας 60χρονος έχασε τη ζωή του μετά το γκολ της Φενέρμπαχτσε στο 94' στο ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ το οποίο της έδωσε τη νίκη με 2-1. Η καρδιά του δεν άντεξε τις έντονες συγκινήσεις του μεγάλου ματς της τουρκικής SuperLig.
Ο εκλιπών πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Μιγκέλ Κρέσπο και στη συνέχεια κατέρρευσε. Το περιστατικό συνέβη σε μαγαζί στην πόλη Αλασεχίρ που βρίσκεται κοντά στη Μανίσα, με τον εκλιπόντα να είναι μαζί με τον ανιψιό του εκείνη τη στιγμή.
«Ο αγώνας ήταν πολύ συναρπαστικός. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Φενέρμπαχτσε έβαλε γκολ. Ο θείος μου αισθάνθηκε μία αδιαθεσια, έπεσε στο έδαφος, τον πήγαμε αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο με δικά μας μέσα, αλλά δεν μπόρεσε να σωθεί», δήλωσε ο ανιψιός του στα τουρκικά ΜΜΕ και πρόσθεσε: «Ήταν υποστηρικτής της Φενέρμπαχτσε. Όταν η Φενέρμπαχτσε πέτυχε ένα γκολ στο βραδινό ματς, έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!