Στον τραυματισμό του Ανγκόλα στάθηκε ο Στέφανος Δέδας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:
«Ο Παναθηναϊκός αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Από τη μεριά μας εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε μία τακτική και να συντηρήσουμε τους παίκτες και να μην επιβαρυνθούν ενόψει της Δευτέρας που έχουμε δύσκολο ματς, αλλά δεν καταφέραμε γιατί ο Ανγκόλα αποχώρησε τραυματίας, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι. Έχω συνηθίσει πλέον.
Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά όταν το ματς ξέφυγε είχα σκοπό να συντηρήσω την ομάδα και να προφυλάξω τους παίκτες. Κρατάμε τη συμμετοχή του Καρλή και στη συνέχεια θα είμαστε καλύτερο. Το λέω και το πιστεύω. Έχουν ενσωματωθεί παιδιά στην προπόνηση και σιγά σιγά η ομάδα θα γίνει όπως πρέπει».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!