Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ηρακλής από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για την προσωρινή διακοπή στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας.
Η επόμενη υποχρέωση του Ηρακλή είναι στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη, άρα αυτό σημαίνει πως θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Ιωνικό Νικαίας (21/11), που είναι ματς της 8ης αγωνιστικής.
Παράλληλα, στην ομάδα τη Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ.
Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:
1) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των οποίων διακόπηκε ο αγώνας προσωρινά, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 7-11-2021.
2) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για υβριστικό σύνθημα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τον ως άνω αγώνα.
Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE), την ποινή της έγγραφης σύστασης, με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 7-11-2021.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

