Αγνοείται εδώ και πάνω από 48 ώρες ο ισχυρός άνδρας ομάδας της Stoiximan Basket League. Ο εν λόγω άνθρωπος δεν έχει δώσει σημεία ζωής το τελευταίο διήμερο και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό, όπως και των μελών της οικογένειάς του.
Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό έντονης ανησυχίας, τόσο για τον ίδιο σε ανθρώπινο επίπεδο, όσο και για την ΚΑΕ στην οποία είναι επικεφαλής τα τελευταία χρόνια, αλλά και τις εταιρείες του.
Πηγή: sport-fm.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος εκεί κάτω στις γειτονιές του ευρύτερου Πειραιά.
Όχι και ο δικός μας ρε παιδιά. Δεν είναι "διοικητικός ηγέτης" ο Μάκης... Κανονικός ηγέτης είναι και πρόεδρος της ΑΕΚ.
Ελπίζω σύντομα να βρεθεί ο άνθρωπος και να μην είναι ο δικός μας.
και εγώ αυτό σκεφτόμουν