Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γιαχάγια: Νιώθω καλά στην ομάδα

Μπορεί να έχουν πέσει τα... φώτα πάνω του όμως ο Σεϊντού Γιαχάγια εμφανίζεται προσγειωμένος. Διαβάστε τι δήλωσε μετά τον αγώνα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αποστολή στο Ζέεφελντ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

Είναι ως τώρα το πρόσωπο της προετοιμασίας. Και στο παιχνίδι με την Ανκαραγκούτσου έδειξε ότι έχει τις αγωνιστικές δυνατότητες να βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά ο Σεϊντού Γιαχάγια εμφανίζεται μετρημένος στις δηλώσεις του. Κρατά τον πήχη χαμηλά και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να του βγει στο μέλλον: «Νιώθω καλά. Νομίζω ότι βοήθησα την ομάδα και προσπαθώ να τη βοηθώ κάθε δευτερόλεπτο μέσα στον αγώνα. Ο προπονητής θα αποφασίσει», είπε ο Γιαχάγια μετά το τέλος του αγώνα. Έπειτα αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει τακτικά θέματα γύρω από την ομάδα και απλώς κατέληξε στις δηλώσεις του: «Είμαστε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Γεωργέας: Ο προπονητής ξέρει

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα εμφανίσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο φέτος εμφανίστηκε ο Νίκος Γεωργέας: «Όπως πάνε τα πράγματα θα είμαστε καλά φέτος. Υγεία να έχουμε. Πιστεύω ότι ο προπονητής που ξέρει καλύτερα την ομάδα από εμένα θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που πρέπει», είπε ο πιο παλιός παίκτης της ΑΕΚ στην ομάδα, ενώ για το παιχνίδι με την Άνκαρα σχολίασε: «Πέφτει πολύ βροχή και δεν μπορούσε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Ήταν δύσκολο για μας να δείξουμε ό,τι κάνουμε στις προπονήσεις. Γι’ αυτό είναι οι προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας να ήμαστε έτοιμοι στις 20 Αυγούστου όταν και θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ